motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola MTP3500

De Motorola MTP3500 is een robuuste portofoon met de TETRA standaard, die vooral bedoeld die voor de gebruiker die belang heeft bij een aantal geavanceerde functionaliteiten, maar wel streeft naar eenvoudige bediening. De MTP3500 is uitgevoerd met een groot kleurendisplay met hoge resolutie en heeft daarnaast een beperkt toetsenbord, dat u helpt gemakkelijk door het menu te navigeren. De Motorola MTP3500 zit vol met functionaliteiten zoals GPS en Bluetooth. De portofoon beschikt verder over een trilfunctie, noodmelding, accessoire connector, en de IP67 normering.

De Motorola MTP3500 wordt standaard geleverd met een lithium-ion-accu, antenne, riemclip, en een enkelvoudige snellader.

Omschrijving van de Motorola MTP3500

De MTP3500 is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Digitale portofoon

De Motorola MTP3500 is een digitale TETRA portofoon, waarvoor het gebruik ervan een vergunning is vereist. De portofoon communiceert middels een VHF frequentieband en heeft een gewicht van 280 gram. Met het kleurenscherm leest u gemakkelijk alle benodigde informatie af, zoals de resterende batterijduur, het hele menu, en de signaalsterkte. Mocht u liever een uitgebreid toetsenbord willen, dan is de Motorola MTP3550 een zeer goede oplossing.

Veiligheid voor de gebruiker

U kunt de man down functionaliteit instellen waarmee de veiligheid verhoogd wordt. Deze functie is geactiveerd en treedt in werking als de portofoon zich in een verdachte gradenhoek bevindt of op de grond ligt. Er wordt dan een melding afgegeven bij andere gebruikers ter waarborging van de veiligheid, ideaal bij uitvoering van werkzaamheden met een kans op gevaar. Daarnaast ondersteunt de portofoon diverse hartmonitoren, zodat u uw werknemers nauwlettend in de gaten kunt houden wanneer zij werkzaamheden uitvoeren in extreem gevaarlijke situaties.

GPS-lokalisering

Middels de ingebouwde GPS-chip in de Motorola MTP3500 bent u in staat nauwkeurig uw medewerkers te traceren, met de bluetooth chip en bluetooth beacons bent u zelfs in staat uw werknemers nauwkeurig te lokaliseren binnen gebouwen. De GPS functie is ideaal als de positie van medewerkers van belang is voor werkzaamheden.

Accuduur van 16 uur

De MTP3500 biedt de gebruiker een accuduur van 16 uur met de standaard meegeleverde accu. De portofoon kan dus prima twee dagen mee zonder hem op te hoeven laden. Middels de meegeleverde tafellader laadt u hem eenvoudig op. Uiteraard hebben wij verschillende accu’s en laders voor dit model beschikbaar.

Trilalarm

De MTP3500 is voorzien van een trilalarm, als alternatief van een oproeptoon. De trilfunctie is erg handig als geluiden niet gewenst zijn in uw omgeving en de oproep discreet binnenkomt op het apparaat. U kunt eenvoudig de trilfunctie activeren en deactiveren. Gebruikers worden met een trilalarm discreet gealarmeerd bij het binnenkomen van berichten of spraakoproepen.

Bluetooth verzendknop

Heeft u liever dat de portofoon onder uw kleding wordt gedragen? Dan biedt de bluetoothverbinding op de MTP3500 uitkomst om gemakkelijk een draadloze PTT-schakelaar te installeren. Deze draadloze PTT-schakelaar koppelt u eenvoudig met uw portofoon, waarna u vervolgens de portofoon verborgen kunt houden en met de PTT-schakelaar uw spraakcommunicatie kunt verzenden.

Pakketinhoud van de Motorola MTP3500

De MTP3500 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen.

Naam portofoonMotorola MTP3500 portofoon
Modelnummer(s)MDH62PCF6TZ8AN
AccuMotorola lithium-ion 1700 mAh accu (NNTN8020A)
AntenneMotorola UHF antenne (verschillende opties)
LaderMotorola riemclip (HLN9714A)
Draag accessoireMotorola power adapter (PS000042A32)
OverigeMotorola accessoire dustcover
DocumentatieVerkortehandleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! de Motorola MTP3500 is verkrijgbaar in een UHF TETRA versie.

Uitvoering 1Motorola MTP3500 350 - 470 MHz Class 3L (MDH62PCF6TZ8AN)

Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola MTP3500

MerkMotorola
SKUMTP3500
Product NameMotorola MTP3500
FrequentiebandUHF
FrequentieUHF 350 - 470 MHz
ZendvermogenClass 3L (1.8W), Class 4 (1W)
Kanaalbandbreedte25 KHz
Afmeting124 x 53 x 33,5 mm met standaard 1650 mAh Li-ion accu
Gewicht280 gram met standaard 1650 mAh Li-ion accu
Gemiddelde batterij duur @ 5/5/9016 uur met standaard lithium-ion-accu
DisplayJa, LCD-kleurendisplay
ToetsenbordJa, menutoetsen
Vaste-noodknopJa, vaste oranje noodknop
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSJa
Geïntegreerde bluetoothJa
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP67

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.