Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola MTP6650

De Motorola MTP6650 is een professionele portofoon die communiceert via de digitale TETRA standaard. De portofoon is voorzien van de modernste functionaliteiten, zoals GPS, wifi en Bluetooth. De MTP6650 heeft een zeer gebruiksvriendelijk menu, die weergegeven wordt op het display. Met behulp van de functietoetsen navigeert u eenvoudig door het menu en met het toetsenbord maakt u gemakkelijk tekstberichten. De portofoon is voorzien van een zeer krachtige accu, waardoor de audio goed hoorbaar is in lawaaiige omgevingen.

Met de integratie van Bluetooth in de MTP6650 portofoon sluit u gemakkelijk Bluetooth apparaten aan, zoals een draadloze push-to-talk knop, hartslagmeter of audioaccessoire. Geniet van handsfree communicatie met de apart verkrijgbare MTP6000-serie autokit, waarmee u niet alleen het bereik vergroot maar onderweg ook de portofoon kunt opladen. Het geheugen van de portofoon breidt u tot wel 32 GB uit middels een Micro-SD kaart, zodat u altijd alle kritische informatie bij u heeft.

De MTP6650 TETRA portofoon van Motorola wordt standaard geleverd met een batterij, antenne en enkelvoudige snellader.

Opvolger Motorola MTP6650

De Motorola MTP6650 is helaas niet meer (nieuw) leverbaar, maar uiteraard kunnen wij u een opvolgend model aanbieden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Ook kunt u nog altijd bij ons terecht voor Motorola MTP6650 accessoires, service en onderhoud.

Omschrijving van de Motorola MTP6650

De Motorola MTP6650 is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken:

TETRA portofoon

De MTP6650 is volledig compatibel met de digitale TETRA, ofwel Terrestrial Trunked Radio. Deze standaard is opgesteld door het Europees Telecommunicatie en Standaardisatie Instituut en wordt veel gebruikt door overheid, transport en industriële bedrijven.

Bluetooth & wifi

Met de integratie van Bluetooth in de MTP6650 portofoon sluit u gemakkelijk Bluetooth apparaten aan, zoals een draadloze push-to-talk knop, hartslagmeter of audioaccessoire. Gebruikt u liever een normaal oortje? Dan is er uiteraard ook nog de headsetaansluiting waarmee u oortjes, een headset of een speakermicrofoon met snoer kunt aansluiten. De MTP6650 bevat een wifichip die in de toekomst te activeren is middels een licentie, om zo programmeringen naar de portofoon te versturen via het bedrijfsnetwerk. Zo kunt u de portofoon integreren in uw IT-netwerk en over-the-air updates doorvoeren.

Waterdicht

De portofoon biedt een stof- en waterprotectie, conform de IP67-normering. Deze normering staat voor stofdichtheid en een waterdichtheid tot een onderdompeling in één meter diep water voor 30 minuten lang. De portofoon is dus bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden of in omgeving met veel water.

21 uur communiceren

De portofoon wordt standaard geleverd met een standaard Lithium-ion accu die u een zeer lange gebruiksduur biedt. Bij zuinig gebruik kunt u de portofoons zelfs 21 uur lang gebruiken, na volledig opladen. Elke dag opladen is dus zeker niet nodig.

Ingebouwde GPS-chip

Voor de veiligheid en de efficiëntie is er de speciale GPS-plaatsbepalingsfunctie. Hiermee kunnen gebruikers hun locatie doorgeven en met behulp van hun locatie worden aangestuurd. Bijvoorbeeld bij een calamiteit of noodsituatie. De nieuwe GPS-ontvanger zorgt voor een optimale dekking, zelfs in voertuigen.

Bodemconnector

De MTP6650 heeft een robuuste bodemconnector met een zelfreinigend ontwerp en biedt weerstand tegen corrosie. Middels de bodemconnector laadt u de portofoon gemakkelijk op en deze biedt tevens USB-ondersteuning om de portofoon te configureren.

Micro-SD kaartslot

Het geheugen van de portofoon breidt u tot wel 32 GB uit middels een Micro-SD kaart. Met het Micro-SD kaartslot is opslaguitbreiding eenvoudig, zodat u uw kritische informatie altijd binnen handbereik hebt.

Pakketinhoud van de Motorola MTP6650

De MTP6650 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

ProductnaamMotorola MTP6650 portofoon
Modelnummer(s)MDH66PCN6TZ8AN
AccuMotorola Lithium-ion 1700 mAh accu (NNTN8020A)
AntenneMotorola UHF-antenne (verschillende opties)
LaderMotorola riemclip (HLN9714A)
Draag accessoireMotorola power adapter (PS000042A32)
OverigeMotorola accessoire dustcover
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De Motorola MTP6650 is verkrijgbaar in een UHF TETRA versie.

Uitvoering 1Motorola MTP6650 350 - 470 MHz Class 3 (MDH66PCN6TZ8AN)

Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola MTP6650

MerkMotorola
ArtikelnummerMTP6650
ProductnaamMotorola MTP6650
FrequentiebandUHF
FrequentieUHF 350 - 470 MHz
ZendvermogenClass 4 (1W), Class 3L (1W)
Kanaalbandbreedte12.5 kHz
Afmeting132 x 59 x 34 mm met standaard Li-ion accu
Gewicht292 gram, inclusief standaard Li-ion accu
Display typeJa, LCD-kleurendisplay
ToetsenbordJa, volwaardig
NoodknopJa, vaste noodknop
Geïntegreerde WiFiJa
Geïntegreerde GPSJa
Geïntegreerde bluetoothJa, versie 4.0
Programmeerbare toetsenNee
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP67

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.