Motorola MTP6650

De Motorola MTP6650 is een professionele portofoon die communiceert via de digitale TETRA standaard. De portofoon is voorzien van de modernste functionaliteiten, zoals GPS, wifi en Bluetooth. De MTP6650 heeft een zeer gebruiksvriendelijk menu, die weergegeven wordt op het display. Met behu... Lees meer
Voor de Motorola MTP6650 portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Voor meer informatie over zendvergunningen en frequenties, neemt u contact met ons op.

Omschrijving

De Motorola MTP6650 is een professionele portofoon die communiceert via de digitale TETRA standaard. De portofoon is voorzien van de modernste functionaliteiten, zoals GPS, wifi en Bluetooth. De MTP6650 heeft een zeer gebruiksvriendelijk menu, die weergegeven wordt op het display. Met behulp van de functietoetsen navigeert u eenvoudig door het menu en met het toetsenbord maakt u gemakkelijk tekstberichten. De portofoon is voorzien van een zeer krachtige accu, waardoor de audio goed hoorbaar is in lawaaiige omgevingen.

De Motorola MTP6650 is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken:

TETRA portofoon

De MTP6650 is volledig compatibel met de digitale TETRA, ofwel Terrestrial Trunked Radio. Deze standaard is opgesteld door het Europees Telecommunicatie en Standaardisatie Instituut en wordt veel gebruikt door overheid, transport en industriële bedrijven.

Bluetooth & wifi

Met de integratie van Bluetooth in de MTP6650 portofoon sluit u gemakkelijk Bluetooth apparaten aan, zoals een draadloze push-to-talk knop, hartslagmeter of audioaccessoire. Gebruikt u liever een normaal oortje? Dan is er uiteraard ook nog de headsetaansluiting waarmee u oortjes, een headset of een speakermicrofoon met snoer kunt aansluiten. De MTP6650 bevat een wifichip die in de toekomst te activeren is middels een licentie, om zo programmeringen naar de portofoon te versturen via het bedrijfsnetwerk. Zo kunt u de portofoon integreren in uw IT-netwerk en over-the-air updates doorvoeren.

Waterdicht

De portofoon biedt een stof- en waterprotectie, conform de IP67-normering. Deze normering staat voor stofdichtheid en een waterdichtheid tot een onderdompeling in één meter diep water voor 30 minuten lang. De portofoon is dus bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden of in omgeving met veel water.

21 uur communiceren

De portofoon wordt standaard geleverd met een standaard Lithium-ion accu die u een zeer lange gebruiksduur biedt. Bij zuinig gebruik kunt u de portofoons zelfs 21 uur lang gebruiken, na volledig opladen. Elke dag opladen is dus zeker niet nodig.

Ingebouwde GPS-chip

Voor de veiligheid en de efficiëntie is er de speciale GPS-plaatsbepalingsfunctie. Hiermee kunnen gebruikers hun locatie doorgeven en met behulp van hun locatie worden aangestuurd. Bijvoorbeeld bij een calamiteit of noodsituatie. De nieuwe GPS-ontvanger zorgt voor een optimale dekking, zelfs in voertuigen.

Bodemconnector

De MTP6650 heeft een robuuste bodemconnector met een zelfreinigend ontwerp en biedt weerstand tegen corrosie. Middels de bodemconnector laadt u de portofoon gemakkelijk op en deze biedt tevens USB-ondersteuning om de portofoon te configureren.

Micro-SD kaartslot

Het geheugen van de portofoon breidt u tot wel 32 GB uit middels een Micro-SD kaart. Met het Micro-SD kaartslot is opslaguitbreiding eenvoudig, zodat u uw kritische informatie altijd binnen handbereik hebt.

Pakketinhoud

De MTP6650 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Motorola MTP6650 portofoon
Modelnummer(s) MDH66PCN6TZ8AN
Accu Motorola Lithium-ion 1700 mAh accu (NNTN8020A)
Antenne Motorola UHF-antenne (verschillende opties)
Lader Motorola Gürtelclip (HLN9714A)
Draagaccessoire Motorola power adapter (PS000042A32)
Overige Motorola accessoire dustcover
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Motorola MTP6650 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer MTP6650
Productnaam Motorola MTP6650

Afmeting en gewicht

Afmeting 132 x 59 x 34 mm met standaard Li-ion accu
Gewicht 292 gram, inclusief standaard Li-ion accu

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-kleurendisplay
Programmeerbare toetsen Nee
Noodknop Ja, vaste noodknop

Verbinding eigenschappen

WiFi Ja
Bluetooth Ja, versie 4.0
GPS Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 350 - 470 MHz
Zendvermogen Class 4 (1W), Class 3L (1W)
Kanaalbandbreedte 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP67

Nieuws artikelen

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven