Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola MTP8500Ex ATEX

De Motorola MTP8500Ex is een speciale ATEX portofoon, die gebruikt wordt in gevaarlijke omgevingen. Zowel qua vormgeving als qua functionaliteit is deze nieuwe ATEX portofoon zeer uitgebreid en biedt daarmee veilige, betrouwbare en efficiënte communicatie in gevaarlijke omgevingen. De portofoon is uitgerust met geïntegreerde GPS, Bluetooth ondersteuning voor biometrische apparaten zoals hart- en gassensors en een zeer krachtige en heldere audio. De portofoon heeft een uiterst gebruiksvriendelijke bediening dankzij zijn kleurenscherm en de vele functietoetsen onder het scherm.

De ATEX portofoon MTP8500Ex van Motorola wordt standaard geleverd met een Li-ion batterij, antenne, accessoire stofkap en riemclip.

Omschrijving van de Motorola MTP8500Ex ATEX

De MTP8500Ex is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

TETRA portofoons

De MTP8500 Ex ATEX is volledig compatibel met de digitale TETRA, ofwel Terrestrial Trunked Radio standaard. Deze is opgesteld door het Europees Telecommunicatie en Standaardisatie Instituut en wordt veel gebruikt door overheid, transport en industriële bedrijven.

Kleurenscherm

Deze portofoon heeft een zeer gebruiksvriendelijke bediening, een kleurenscherm en een aantal functietoetsen. Via de functietoetsen navigeert u eenvoudig in het menu, dat zichtbaar is via het display met hoge resolutie. Ook leest u gemakkelijk het huidige kanaal en de batterijstatus af. Het display biedt een dag- en nachtmodus zodat het scherm ook leesbaar is in het donker.

Gas- en hartslagsensor

Sluit uw persoonlijke gassensor aan op de MTP8500Ex ATEX portofoon, zodat u en andere gebruikers gealarmeerd worden als er gevaarlijke gassen worden gemeten. Ook kunt u een hartslagmonitor koppelen aan de MTP8500 Ex van Motorola. Zo kunt u gebruikers lichamelijk in de gaten houden bij het uitvoeren van werkzaamheden in ruimtes waar mogelijk gevaar kan optreden.

Ergonomisch ontwerp

De ATEX portofoon MTP8500Ex van Motorola is ergonomisch ontworpen, zodat hij ook met beschermende kleding of handschoenen aan gemakkelijk is in gebruik. De portofoon is zeer robuust en kan daardoor prima tegen een stootje of vallen. In geval van nood kunt u eenvoudig de oranje noodknop aan de bovenkant van de portofoon indrukken, zodat andere gebruikers op de hoogte worden gesteld.

GPS-lokalisering

Met de GPS-functie kunt u gebruikers lokaliseren en aansturen op hun huidige locatie. Ideaal wanneer de locatie belangrijk is bij de uitvoering van werkzaamheden. De GPS werkt zowel binnen gebouwen als in de buitenlucht. Voor de lokalisering binnen gebouwen dient u Bluetooth beacons te plaatsen, zodat u portofoongebruikers kunt volgen tijdens werkzaamheden of een calamiteit.

Bluetooth

Met de geïntegreerde Bluetooth 4.0 technologie in de MTP8500Ex portofoon koppelt u gemakkelijk een extern Bluetooth apparaat. Dit is vooral handig wanneer u graag draadloos en discreet wilt communiceren of de push-to-talk (PTT) knop dichtbij wilt hebben. U kunt bijvoorbeeld een Bluetooth PTT-knop gebruiken en deze aan uw kleding bevestigen, wanneer de portofoon moeilijk te bereiken is onder uw beschermende kleding of vanwege het dragen van handschoenen.

ATEX-portofoon

Wanneer u werkt in gevaarlijke omgevingen met gas of brandbare stoffen dan is het gebruik van een ATEX-apparaat vaak noodzakelijk. de MTP8500Ex bevat deze certificering, waarmee de portofoon prima geschikt is voor deze omgevingen.

Pakketinhoud van de Motorola MTP8500Ex ATEX

De MTP8500Ex van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Naam portofoonMotorola MTP8500 Ex ATEX portofoon
Modelnummer(s)MDH16PCF6TZ5AN
AccuMotorola Lithium-ion 2360 mAh ATEX accu IP67 (NNTN8570A)
AntenneMotorola UHF ATEX antenne (verschillende opties)
LaderMotorola riemclip (PMLN6086A)
Draag accessoireMotorola enkelvoudige IMPRES snellader (WPLN4255B)
OverigeMotorola accessoire dustcover
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De Motorola MTP8500Ex is verkrijgbaar in een UHF TETRA versie.

Uitvoering 1Motorola MTP8500Ex 350 - 470 MHz Class 3L (MDH16PCF6TZ5AN)

Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola MTP8500Ex ATEX

MerkMotorola
SKUMTP8500Ex
ProductnaamMotorola MTP8500Ex ATEX
FrequentiebandUHF
FrequentieUHF 350 - 470 MHz
ZendvermogenClass 4 (1W), Class 3L (1W)
Kanaalbandbreedte12.5 kHz
DisplayJa, LCD-kleurendisplay
ToetsenbordJa, menutoetsen
Vaste-noodknopJa, vaste oranje noodknop
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSJa
Geïntegreerde bluetoothJa, versie 4.0
Programmeerbare toetsenNee
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringJa, ATEX
IP-normeringIP67

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.