Motorola Peltor PMLN6087A

De Motorola Peltor PMLN6087A is een heavy-duty headset, een headset die bestand is in zware omgevingen en dus op zwaar werk berekend is. De headset biedt een optimaal gebruik in werkomstandigheden door zijn verstelbare hoofdband en zijn fijne zwanenhalsmicrofoon. Met de ATEX-certificering ... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola Peltor PMLN6087A is een heavy-duty headset, een headset die bestand is in zware omgevingen en dus op zwaar werk berekend is. De headset biedt een optimaal gebruik in werkomstandigheden door zijn verstelbare hoofdband en zijn fijne zwanenhalsmicrofoon. Met de ATEX-certificering bent u verzekerd van een probleemloos gebruik in zware omstandigheden. Door zijn vormgeving biedt deze headset voldoende ruimte voor de oren en zijn kussens en schuim zorgen ervoor dat zwaar geluid uit de omgeving geen belasting op het oor geeft. Daarnaast bieden de oorkleppen dankzij zijn ontwerp een fijn draagcomfort voor lange diensten. Zijn zwanenhalsmicrofoon is tevens geluidsonderdrukkend zodat het geluid uit de omgeving naar medegebruikers zoveel mogelijk beperkt wordt. Deze headset van Motorola is geschikt voor de Motorola DP4401Ex, DP4801Ex, MTP8500Ex en de MTP8550Ex.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Motorola PMLN6087A specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer PMLN6087A
Productnaam Motorola Peltor PMLN6087A
Accessoire type Headset

Geschikt voor modellen

Motorola DP4401Ex, Motorola DP4801Ex, Motorola MTP8500Ex, Motorola MTP8550Ex

Accessoire specificaties

Accessoireconnector type Motorola 1 pin
Verzenden en ontvangen Zenden en ontvangen
Push to Talk Ja, inline PTT
Externe audioaansluiting Nee
Bluetooth Nee
Ruisonderdrukking Ja

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Ja, ATEX
IP-normering IP68
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat