Motorola PMLN8341

De Motorola PMLN8341 is niet zomaar een oortje; het is uw partner in discrete en heldere communicatie. Deze 1-draads surveillance kit is uitgerust met IMPRES™ technologie, die zorgt voor optimale audioprestaties. Het unieke van deze kit is de in-line microfoon en Push-to-Talk knop, waard... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola PMLN8341 is niet zomaar een oortje; het is uw partner in discrete en heldere communicatie. Deze 1-draads surveillance kit is uitgerust met IMPRES™ technologie, die zorgt voor optimale audioprestaties. Het unieke van deze kit is de in-line microfoon en Push-to-Talk knop, waardoor u snel en gemakkelijk kunt communiceren. De doorzichtige buis van het oortje is niet alleen vervangbaar voor hygiëne en gemak, maar ondersteunt ook de luide audiofuncties die door het apparaat worden ingeschakeld.

Wat de PMLN8341 echt onderscheidt, is zijn veelzijdigheid en compatibiliteit. Het is speciaal ontworpen om te werken met de MOTOTRBO R7 en MOTOTRBO ION Digitale portofoons, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende communicatiebehoeften.

Of u nu in een beveiligingsrol werkt, op een evenement bent of gewoon een discrete communicatieoplossing nodig hebt, de Motorola PMLN8341 is de ideale keuze. Het biedt niet alleen een eenvoudige en ongecompliceerde bediening, maar ook duidelijke en heldere communicatie, dankzij de IMPRES™ technologie en de ondersteuning voor luide audio.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer PMLN8341
Productnaam Motorola PMLN8341
Accessoire type Oortelefoon

Geschikt voor modellen

Motorola R7a NKP, Motorola R7 NKP, Motorola ION, Motorola R7 FKP

Accessoire specificaties

Verzenden en ontvangen Zenden en ontvangen
Push to Talk Ja, inline PTT
Externe audioaansluiting Nee
Bluetooth Nee
Noodknop Nee
Ruisonderdrukking Ja
Programmeerbare toetsen Nee

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Ja, TIA-4950
Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.