Motorola RM730

Ontdek de kracht van compacte communicatie met de RM730 IMPRES™ Remote Speaker Microphone (PMMN4131) van Motorola. Ondanks zijn kleinere formaat, doet deze luidsprekermicrofoon geen concessies aan de geluidskwaliteit... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

Ontdek de kracht van compacte communicatie met de RM730 IMPRES™ Remote Speaker Microphone (PMMN4131) van Motorola. Ondanks zijn kleinere formaat, doet deze luidsprekermicrofoon geen concessies aan de geluidskwaliteit

De RM730 is uitgerust met een luid en helder luidsprekersysteem en een windporting microfoonontwerp, waardoor u altijd duidelijk kunt communiceren, zelfs in uitdagende weersomstandigheden. Voor uw veiligheid is de microfoon voorzien van een noodknop. Daarnaast beschikt het over een 3,5mm audio-aansluiting en een onopvallende draaibare clip voor extra gebruiksgemak.

Deze luidsprekermicrofoon is IP68-geclassificeerd, wat betekent dat het waterdicht is tot 2 meter diep voor maximaal 30 minuten. Dit garandeert de betrouwbaarheid van het product in diverse omstandigheden.

Bij SMELT begrijpen we dat betrouwbare communicatie essentieel is voor uw bedrijfsprocessen. Daarom bieden we alleen producten aan van bewezen merken zoals Motorola. Of u nu op zoek bent naar portofoons, audio-accessoires of andere communicatieoplossingen, wij staan klaar om u te adviseren en de beste oplossingen voor uw specifieke behoeften te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de RM730 IMPRES™ Remote Speaker Microphone of andere producten in ons assortiment.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Motorola PMMN4131 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer PMMN4131
Productnaam Motorola RM730
Accessoire type Bluetooth handmicrofoon

Geschikt voor modellen

Motorola R7a NKP, Motorola R7 NKP, Motorola MXP600, Motorola ION, Motorola R7 FKP, Motorola MXP660

Accessoire specificaties

Accessoireconnector type Niet opgegeven
Verzenden en ontvangen Zenden en ontvangen
Push to Talk Ja, op handmicrofoon
Externe audioaansluiting Ja, 3,5 mm
Bluetooth Nee
Noodknop Ja, vaste noodknop
Ruisonderdrukking Ja
Programmeerbare toetsen Nee

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Nee
IP-normering IP68
Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.