Motorola PMNN4598

De Motorola PMNN4598 is een krachtige Li-ion accu met een capaciteit van 2300 mAh, speciaal ontworpen voor de Motorola R2 portofoons. Deze accu is ontworpen om een betrouwbare en langdurige stroomvoorziening te bieden voor uw portofoon, waardoor u langer kunt communiceren zonder de noodzaa... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola PMNN4598 is een krachtige Li-ion accu met een capaciteit van 2300 mAh, speciaal ontworpen voor de Motorola R2 portofoons. Deze accu is ontworpen om een betrouwbare en langdurige stroomvoorziening te bieden voor uw portofoon, waardoor u langer kunt communiceren zonder de noodzaak om op te laden. De accu is robuust en duurzaam, waardoor hij bestand is tegen de uitdagingen van dagelijks gebruik in veeleisende omgevingen.

De PMNN4598 is compatibel met de Motorola R2 portofoonmodellen. Met een capaciteit van 2300 mAh biedt deze accu een lange gebruiksduur, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het midden in een gesprek vervangen van de batterij. De geschatte batterijduur en laadtijd kunnen variëren afhankelijk van het specifieke gebruik en de omstandigheden.

Het is belangrijk om te weten dat de prestaties van de accu kunnen variëren afhankelijk van de leeftijd van de accu, de gebruiksomstandigheden en de omgevingstemperatuur. Het wordt aanbevolen om de accu regelmatig op te laden om de optimale prestaties te behouden.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Motorola PMNN4598 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer PMNN4598
Productnaam Motorola PMNN4598
Accessoire type Accu

Geschikt voor modellen

Motorola R2

Accessoire specificaties

Accu type Lithium ion
Accucapaciteit 2300 mAh
Accu voltage 7,4 Volt

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Nee
IP-normering IP55
Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.