Product was successfully added to your shopping cart.

Landelijke Leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk Advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele Serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie.

Als geselecteerd Platinum Partner van Motorola Solutions is SMELT Europe officieel gecertificeerd productspecialist als het aankomt op Motorola portofoons en netwerken. Of het nu gaat om enkele Motorola portofoons tot complete missiekritische communicatienetwerken, de deskundige medewerkers van SMELT Europe zijn door Motorola getraind de in de laatste technieken en oplossingen. SMELT Europe levert, verhuurt en onderhoud alle digitale MOTOTRBO, TETRA en LTE portofoons, maar ook analoge en vergunningsvrije portofoons.

Voor de petrochemische industrie biedt SMELT explosieveilige Motorola ATEX portofoons en accessoires. Mochten er naar aanleiding van uw bezoek aan deze website vragen zijn neem dan contact met ons op.

Motorola Licentievrije portofoons

Motorola Analoge portofoons

Motorola MOTOTRBO Digitale portofoons

Motorola TETRA Digitale portofoons

Motorola ATEX portofoons

Motorola historie

Motorola is al sinds 1928 actief met communicatie apparatuur. Het Amerikaanse bedrijf is opgericht door de broers Paul en Joseph Galvin onder de oorspronkelijke naam Galvin Manufacturing Corporation. Sinds 1947 draagt het bedrijf de naam Motorola Inc, en zijn ze de marktleider op het gebied van licentievrije, analoge, digitale dmr, digitale tetra en ATEX portofoons.

>> Lees hier meer over de historie van Motorola portofoons