Motorola portofoons

Voor het kopen, huren of leasen van Motorola portofoons bent u bij SMELT als Motorola Platinum Partner aan het juiste adres. Als serviceorganisatie is SMELT ook uw partner voor garantie, reparatie, programmeren, service en onderhoud van uw Motorola portofoon!

Gebruik het contactformulier of bel ons vandaag nog voor meer informatie, een offerte of een vrijblijvende afspraak.

+32 (0)3 36 135 36

Portofoons Motorola Solutions

Als geselecteerd Platinum Partner van Motorola Solutions is SMELT officieel gecertificeerd productspecialist op het hoogste niveau. Of het nu gaat om enkele Motorola portofoons of een compleet missiekritisch communicatienetwerk van Motorola; onze deskundige medewerkers zijn door Motorola getraind in de laatste technieken en oplossingen. SMELT verkoopt, verhuurt en onderhoudt alle digitale MOTOTRBO, TETRA en LTE portofoons én daarnaast analoge en vergunningsvrije PMR446 portofoons.

Voor de petrochemische industrie biedt SMELT explosieveilige Motorola ATEX portofoons en accessoires. Wenst u meer informatie over Motorola portofoons? Dan staan onze productspecialisten u graag te woord!

Motorola portofoons

Professionele Motorola portofoons

Als het op professioneel gebruik aankomt, is Motorola vaak niet alleen de keuze van de leverancier, maar ook van de eindgebruiker. De analoge en digitale Motorola portofoons worden sinds jaar en dag gebruikt door professionele gebruikers zoals overheid, hulpdiensten, defensie, rechtbanken, zorginstellingen, BHV en de beveiligingsbranche. Ook voor bedrijfsmatige toepassingen zoals in de bouw, het transport en binnen logistieke centra zijn Motorola portofoons graag gezien. De ijzersterke reputatie van het merk Motorola, het continu blijven ontwikkelen en een uitgebreid productportfolio maken Motorola onbetwist marktleider. Nu en in de toekomst.

Motorola portofoons beschikken over een robuuste behuizing en, afhankelijk van het model, een hoge tot zeer hoge beschermingsgraad tegen water en stof. Ook hebben de portofoons meerdere kanalen, uitmuntende audiokwaliteit en diverse handige functionaliteiten, zoals een noodtoets, man-down, telefoonboek, toetsenbord en/of display.

De portofoons van Motorola zorgen voor een groot bereik dat verder kan worden vergroot door middel van een steunzender (repeater of basestation). Motorola biedt haar portofoons aan in twee verschillende digitale technieken. MOTOTRBO is gebaseerd op de open source DMR standaard en is ontwikkeld als opvolger van de analoge techniek. De andere digitale techniek betreft TETRA, deze biedt missiekritische mobiele communicatie biedt. TETRA wordt veelal ingezet als communicatiemiddel in de industrie, op luchthavens en voor overheidsinstellingen zoals politie, brandweer en ambulance.

Motorola vergunningsvrije Portofoons

Motorola biedt ook verschillende semiprofessionele portofoons aan die geschikt zijn voor de kleine zakelijke markt, sportverenigingen en particulier gebruik. Deze Motorola portofoons, ook wel walkie talkies genoemd, vallen onder de vergunningsvrije portofoons en maken gebruik van de 446 MHz frequentie. Door het lagere vermogen zijn deze licentievrije Motorola portofoons in nagenoeg heel West-Europa zonder zendvergunning te gebruiken. De licentievrije toestellen hebben een beperkter bereik en minder functionaliteiten dan de professionele serie van Motorola. Deze goedkopere licentievrije portofoons worden steeds vaker ingezet binnen de horeca en retail. Menig winkel, supermarkt en restaurant maakt al gebruik van de Motorola portofoons voor de interne communicatie.

Motorola MOTOTRBO Portofoons

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan digitale Motorola portofoons.

Motorola Wave LTE Portofoons

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan LTE Motorola portofoons.

Motorola TETRA Portofoons

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan TETRA Motorola portofoons.

Motorola ATEX Portofoons

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan ATEX Motorola portofoons.

Motorola Portofoon accessoires

Naast het aanbieden van Motorola portofoons, fungeert SMELT ook als uw betrouwbare leverancier voor een breed scala aan originele Motorola accessoires. Of u nu op zoek bent naar batterijen, laders, antennes, draagtassen of headsets, wij hebben het allemaal. Mocht u een specifiek Motorola accessoire nodig hebben dat niet op onze website vermeld staat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste accessoires voor uw specifieke behoeften.

Het complete Motorola assortiment

Motorola Portofoons
Motorola Portofoons

Motorola portofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk portofoons
Motorola Mobilofoons
Motorola Mobilofoons

Motorola mobilofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk mobilofoons
Motorola netwerken
Motorola Netwerken

Motorola-netwerken zijn ontworpen om mee te schalen met uw organisatie, zodat u zo groot kunt groeien als u wilt.

Bekijk netwerken
Motorola Service & Support
Service & Support

Kies voor Service & Support van SMELT om de uptime en beschikbaarheid van uw Motorola-producten te garanderen.

Bekijk Service & Support
Portofoons huren begint bij SMELT

Enkel tijdelijk portofoons nodig?
Kies slim, kies voor huren!

Huren of Leasen van portofoons

Motorola End of life portofoons

Doordat Motorola continu blijft ontwikkelen is het onoverkoombaar dat bepaalde Motorola portofoons op een gegeven moment niet meer worden gemaakt. Wanneer portofoons niet meer nieuw worden geleverd, kunt u bij SMELT nog altijd terecht voor support, onderhoud en reparaties van deze portofoons. Ook batterijen, (audio)accessoires, onderdelen (spare parts) zijn vaak nog jaren na afkondiging leverbaar. Zo niet, dan bieden wij veelal alternatieven. Bestaande portofoonnetwerken kunnen uitgebreid worden met een opvolgend model. Heeft u hier vragen over? Neem dan vooral contact met ons op.