Motorola RLN5384

De Motorola RLN5384 is niet zomaar een draagtas; het is een hoogwaardige, hard-lederen draagoplossing ontworpen om uw Motorola DP1400 of CP040 portofoon optimaal te beschermen. Deze draagtas combineert duurzaamheid met functionaliteit, waardoor u uw portofoon veilig en gemakkelijk kunt mee... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola RLN5384 is niet zomaar een draagtas; het is een hoogwaardige, hard-lederen draagoplossing ontworpen om uw Motorola DP1400 of CP040 portofoon optimaal te beschermen. Deze draagtas combineert duurzaamheid met functionaliteit, waardoor u uw portofoon veilig en gemakkelijk kunt meenemen. De RLN5384 onderscheidt zich door zijn robuuste constructie en slimme ontwerp. De hard-lederen buitenkant biedt uitstekende bescherming tegen stoten en krassen. De koppelpassant zorgt voor een veilige en stabiele bevestiging aan uw riem. De draagtas is uitgerust met een afsluitbaar compartiment, waardoor uw portofoon stevig op zijn plek blijft, zelfs tijdens intensieve bewegingen of activiteiten.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Motorola RLN5384 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer RLN5384
Productnaam Motorola RLN5384
Accessoire type Draagtas

Geschikt voor modellen

Motorola CP040, Motorola DP1400

Accessoire specificaties

Materiaal Hard leder
Bevestinging type koppelpassant
Snel bevestiging Ja

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Nee
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat