motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola SL1600

De Motorola SL1600 is een porotofoon van Motorola die zowel analoog als digitaal te gebruiken is. De portofoon heeft een uniek design met een afmeting van slechts 22 mm dik en is geschikt voor vele professionele toepassingen. De Motorola SL1600 is zeer compact en beschikt over een actieve LED-view display. Het display is achter de robuuste behuizing geplaatst, zodat deze goed is beschermd tegen vallen en stoten. Met de Range Max technologie beschikt u over een gepatenteerd antenne ontwerp dat zorgt voor een beter bereik, beschikt over een compactere behuizing en een lange levensduur van de batterij.

De Motorola SL1600 wordt standaard geleverd met een standaard lithium-ion accu van 2300 mAh, een UHF- of VHF-antenne, power adapter en optioneel een handige riemclip.

Omschrijving van de Motorola SL1600

De SL1600 van Motorola is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Analoog en digitaal

De Motorola SL1600 voldoet aan de Digital Mobile Radio (DMR) standaard en is compatibel met andere DMR-portofoons. De SL1600 is geschikt voor zowel analoog als digitaal gebruik. Dit maakt de portofoon zeer geschikt voor organisaties die momenteel analoge portofoons gebruiken en in de toekomst willen migreren naar de digitale (DMR) standaard. De portofoon is leverbaar in de UHF- of VHF- frequentieband.

Eenvoudige bediening

De Motorola SL16000 is uitgerust met een aparte aan/uit knop, top-kanaal schakelaar, volumeknoppen en een prominente Push To Talk knop (PTT-knop) zodat de portofoon goed met één hand kan worden bediend. De SL1600 portofoon beschikt daarnaast over een spraakgestuurd menu, zodat u uw ogen op de werkzaamheden kunt houden. Tevens heeft u de mogelijkheid om een functietoets te programmeren.

Compacte behuizing met verborgen display

De SL1600 uit de MOTOTRBO series van Motorola heeft een uiterst dun ontwerp, slechts 22 mm dik. De portofoon heeft dan ook een gewicht van máár 166 gram. Dit maakt de portofoon zeer geschikt om op te bergen in een broekzak of tas. Het actieve display zit verborgen achter de robuuste behuizing van de SL1600. Middels een LED-matrix leest u gemakkelijk het kanaal, het volume of de batterij-informatie af.

Voldoende batterijduur

De portofoon wordt geleverd met een standaard accu, die voldoende batterijduur voor een hele werkdag biedt. Bij een analoge communicatie kan hij tot wel 11 uur mee en bij digitaal gebruik kan hij tot wel 14 uur mee, wanneer hij volledig opgeladen is. De SL1600 portofoon van Motorola is uitgerust met een Micro-USB-aansluiting, waarmee u de portofoon kunt programmeren of opladen.

Deels waterdicht

Voor een portofoon is het handig als deze probleemloos in de buitenlucht gebruikt kan worden. Deze portofoon is voorzien van de zogeheten IP54-normering, waarmee hij prima bestand is tegen spatwater en stofdicht. Mocht het dus regen is dat voor de portofoon geen probleem.

Overige kenmerken

Met een capaciteit van 99 kanalen kunt u alle gewenste groepen of individuele personen configureren die binnen uw organisatie nodig zijn. Middels de gepatenteerde Rage Max technologie beschikt de SL1600 over een nieuw antenne ontwerp die het bereik en de levensduur van de batterij vergroot.

Pakketinhoud van de Motorola SL1600

De SL1600 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen.

Naam portofoonMotorola SL1600 portofoon
Modelnummer(s)MDH88JCP9JA2AN, MDH88QCP9JA2AN
AccuMotorola lithium-ion 2300 mAh accu (PMNN4468A)
AntenneMotorola UHF of VHF antenne (verschillende opties)
LaderMotorola power adapter Micro-USB (PS000042A12)
Draag accessoireMotorola holster (PMLN7190A) (verschillende opties)
DocumentatieVerkortehandleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! de Motorola SL1600 is verkrijgbaar in een UHF of VHF versie.

Uitvoering 1Motorola SL1600 VHF 136 - 174 Mhz 3 watt (MDH88JCP9JA2AN)
Uitvoering 2Motorola SL1600 UHF 403 - 480 MHz 3 watt (MDH88QCP9JA2AN)

Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Accessoires geschikt voor de Motorola SL1600

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola SL1600

MerkMotorola
SKUSL1600
Product NameMotorola SL1600
FrequentiebandUHF, VHF
FrequentieVHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 527 MHz
ZendvermogenUHF: 3 watt, VHF: 3 watt
Kanaalbandbreedte20 KHz, 25 KHz, 12.5 kHz
Afmeting126 X 55 X 22 mm met standaard 2300 mAH Li-ion batterij
Gewicht166 gram met standaard 2300 mAH Li-ion acccu
Gemiddelde batterij duur @ 5/5/90Circa 14 uur
DisplayJa, Active View
ToetsenbordNee
Vaste-noodknopNee
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenJa, 1 stuk
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP54

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.