Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola SL1600

De Motorola SL1600 is een portofoon van Motorola die zowel analoog als digitaal te gebruiken is. De portofoon heeft een uniek design met een afmeting van slechts 22 mm dik en is geschikt voor vele professionele toepassingen. De zeer compacte Motorola SL1600 beschikt over een actieve LED-view display. Het display is goed beschermd tegen vallen en stoten, doordat het achter de robuuste behuizing is geplaatst. Met de Range Max technologie beschikt u over een gepatenteerd antenneontwerp, dat zorgt voor een beter bereik, een compactere behuizing en een lange levensduur van de batterij.

De Motorola SL1600 wordt standaard geleverd met een standaard Lithium-ion accu van 2300 mAh, een UHF- of VHF-antenne, power adapter en optioneel een handige riemclip.

Omschrijving van de Motorola SL1600

De SL1600 van Motorola is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken:

Analoog en digitaal

De Motorola SL1600 voldoet aan de Digital Mobile Radio (DMR) standaard en is compatibel met andere DMR-portofoons. De SL1600 is geschikt voor zowel analoog als digitaal gebruik. Dit maakt de portofoon zeer geschikt wanneer u momenteel analoge portofoons gebruikt en in de toekomst wil migreren naar de digitale (DMR) standaard. De portofoon is leverbaar in de UHF- of VHF- frequentieband.

Eenvoudige bediening

De Motorola SL1600 is uitgerust met een aparte aan/uit knop, top-kanaal schakelaar, volumeknoppen en een prominente push-to-talk knop (PTT-knop), zodat de portofoon met één hand goed kan worden bediend. De SL1600 portofoon beschikt daarnaast over een spraakgestuurd menu, zodat u uw ogen op de werkzaamheden kunt houden. Tevens heeft u de mogelijkheid om een functietoets te programmeren.

Compacte behuizing met verborgen display

De SL1600 uit de MOTOTRBO serie van Motorola heeft een uiterst dun ontwerp van slechts 22 mm dik. De portofoon heeft dan ook een gewicht van slechts 166 gram. Dit maakt de portofoon zeer geschikt om op te bergen in een broekzak of tas. Het actieve display zit verborgen achter de robuuste behuizing van de SL1600. Middels een LED-matrix leest u gemakkelijk het kanaal, het volume of de batterijstatus af.

Voldoende batterijduur

De portofoon wordt geleverd met een standaard accu, die voldoende batterijduur biedt voor een hele werkdag. Bij een analoge communicatie kan hij tot wel 11 uur mee en bij digitaal zelfs tot 14 uur, wanneer hij volledig is opgeladen. De SL1600 portofoon van Motorola is uitgerust met een Micro-USB-aansluiting, waarmee u de portofoon kunt programmeren of opladen.

Spatwaterbestendig

Voor een portofoon is het handig als u deze probleemloos kunt gebruikten in de buitenlucht. Deze portofoon is voorzien van de zogeheten IP54-normering, waarmee hij prima bestand is tegen spatwater en stofdicht is. Mocht het dus regenen, dan is dat voor deze portofoon geen probleem.

Overige kenmerken

Met een capaciteit van 99 kanalen kunt u alle gewenste groepen of individuele personen configureren die binnen uw organisatie nodig zijn. Middels de gepatenteerde Rage Max technologie beschikt de SL1600 over een nieuw antenneontwerp dat het bereik en de levensduur van de batterij vergroot.

Pakketinhoud van de Motorola SL1600

De SL1600 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

ProductnaamMotorola SL1600 portofoon
Modelnummer(s)MDH88JCP9JA2AN, MDH88QCP9JA2AN
AccuMotorola Lithium-ion 2300 mAh accu (PMNN4468A)
AntenneMotorola UHF- of VHF-antenne (verschillende opties)
LaderMotorola power adapter Micro-USB (PS000042A12)
Draag accessoireMotorola holster (PMLN7190A) (verschillende opties)
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De Motorola SL1600 is verkrijgbaar in een UHF- of VHF-versie.

Uitvoering 1Motorola SL1600 VHF 136 - 174 MHz 3 watt (MDH88JCP9JA2AN)
Uitvoering 2Motorola SL1600 UHF 403 - 480 MHz 3 watt (MDH88QCP9JA2AN)

Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola SL1600

MerkMotorola
ArtikelnummerSL1600
ProductnaamMotorola SL1600
FrequentiebandUHF, VHF
FrequentieVHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 527 MHz
ZendvermogenUHF: 3 watt, VHF: 3 watt
Kanaalbandbreedte20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz
Afmeting126 X 55 X 22 mm met standaard 2300 mAh Li-ion batterij
Gewicht166 gram met standaard 2300 mAh Li-ion accu
Display typeJa, Active View
ToetsenbordNee
NoodknopNee
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenJa, 1 stuk
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP54

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.