motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola ST7500

De Motorola ST7500 is een erg nieuwe portofoon van Motorola met een aantal uitgebreide functies. De portofoon heeft erg een modern design en zit volgepakt met functionaliteiten die u een nog betere ervaring geeft met de communicatie via portofoons. De portofoon heeft multi-band compression voor een zeer heldere, maar ook krachtige audio. Daarnaast heeft het Bluetooth 4.1, waarmee het verbinden met draadloze audioapparaten mogelijk is. De portofoon schittert daarnaast ook in de basisfunctionaliteiten, zoals het gewicht van slechts 200 gram en een batterijduur van 20 uur.

De Motorola ST7500 wordt standaard geleverd met een 2300 mAh lithium-ion accu, een UHF antenne, power adapter en een draagholster.

Omschrijving van de Motorola ST7500

De ST7500 is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Moderne portofoon

De portofoon maakt zijn onderscheid in zijn moderne ontwerp en daarmee ook gezien wordt als een moderne portofoon. De portofoon is er compact, licht van gewicht maar zeer krachtig in zijn prestaties. Met het OLED-scherm heeft u in één oogopslag een overzicht van alle benodigde informatie. U leest gemakkelijk het huidige kanaal, de resterende batterijduur en de signaalsterkte af. Het toetsenpaneel onder het display maakt het navigeren zeer eenvoudig.

Licht van gewicht

De portofoon is zeer compact, waardoor u de portofoon gemakkelijk opbergt of tijdens het communiceren verborgen kan houden. Met een gewicht van máár 197 gram heeft u met deze portofoon een zeer licht toestel die tijdens het meenemen geen lasten met zich meebrengt.

Krachtige audio

De Motorola ST7500 heeft dankzij een open luidspreker, in combinatie met automatische volume controle, een hard en helder geluid af zodat u gesprekken goed kunt blijven volgen in omgevingen met veel lawaai.

Lange accuduur

De ST7500 wordt standaard geleverd met een IMPRES accu, een krachtige accu die u genoeg batterijduur biedt voor een aantal dagen zonder hem aan de lader te hoeven doen. De accu biedt communicatie tot wel 22 uur wanneer deze volledig is opgeladen. Met de meegeleverde USB-C poweradapter laadt u de portofoon eenvoudig op.

Waterdicht

Deze portofoon heeft de IP67-normering, een normering die de mate van stof- en waterdichtheid weergeeft. De IP67 staat voor een waterdichtheid tot een onderdompeling van 30 minuten in één meter diep water. Verder is de portofoon bestand tegen stof en weert hij dergelijke vuile stoffen af. De portofoon kan dus prima mee naar buiten en een stevige regenbui is voor deze portofoon geen probleem.

Bluetooth 4.1

Met de ST7500 heeft u een geïntegreerde Bluetooth functie, de functionaliteit die het mogelijk maakt om een draadloos apparaat met de portofoon te koppelen. Het is dus mogelijk om diverse oortjes of headset te verbinden die ook Bluetooth bezitten.

Wi-Fi en GPS

Dit model van Motorola heeft de mogelijkheid tot Wi-Fi en GPS. De ST7500 is voorbereid op Wi-Fi en geactiveerd worden middels een software licentie. Daarnaast zit er in het toestel een GPS chip, die de functie heeft voor het lokaliseren en daarmee monitoren van gebruikers, wat ideaal is bij werkzaamheden waarvan de positie van gebruikers erg van belang is.

Pakketinhoud van de Motorola ST7500

De ST7500 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Naam portofoonMotorola ST7500 portofoon
AccuMotorola lithium-ion IMPRES 2300 mAh accu (PMNN4510B)
AntenneMotorola UHF antenne 380 - 430 MHz (AN000168A01)
LaderMotorola draagholster (PMLN7510A)
Draag accessoireMotorola power adapter USB-C (PS000150A22)
DocumentatieVerkortehandleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De Motorola ST7000 is verkrijgbaar met verschillende accessoires opties

Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola ST7500

MerkMotorola
SKUST7500
Product NameMotorola ST7500
FrequentiebandUHF
FrequentieUHF 380 - 430 MHz
ZendvermogenClass 3L (1.8W), Class 4 (1W)
Kanaalbandbreedte12.5 kHz
Afmeting112 x 63 x 22mm exclusief antenne
Gewicht197 gram inclusief batterij en antenne
Gemiddelde batterij duur @ 5/5/9022 uur met standaard accu
DisplayJa, OLED-display
ToetsenbordJa, menutoetsen
Vaste-noodknopJa, vaste oranje noodknop
Geïntegreerde WiFiJa
Geïntegreerde GPSJa
Geïntegreerde bluetoothJa, versie 4.1
Programmeerbare toetsenNee
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP67

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.