Motorola Talkabout T82 Extreme vergunningsvrije walkie talkie

De Motorola Talkabout T82 Extreme is een portofoon die ideaal is voor de buitenomgeving dankzij zijn behuizing en weerbestendigheid. De portofoon werkt op de vrijgegeven frequentieband 446 MHz en is daardoor ook te combineren met andere portofoons. Deze 16-kanaals portofoon set biedt ee... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola Talkabout T82 Extreme is een portofoon die ideaal is voor de buitenomgeving dankzij zijn behuizing en weerbestendigheid. De portofoon werkt op de vrijgegeven frequentieband 446 MHz en is daardoor ook te combineren met andere portofoons. Deze 16-kanaals portofoon set biedt een groot bereik en beschikt over een weerbestendige behuizing met een IPx4-nomering en dankzij de ingebouwde LED lamp heeft u altijd een zaklamp op zak tijdens donkere situaties. Met behulp van de pair-knop koppelt u de T82 portofoons eenvoudig en snel aan elkaar zodat er een direct verbinding tussen de portofoons ontstaat.

De T82 Extreme is een weerbestendige portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Vergunningsvrij zonder extra kosten

Doordat de Talkabout T82 Extreme gebruik maakt van de frequentieband 446MHz kunt u de portofoon gebruiken zonder dat er een dergelijke betaling nodig is voor het gebruik van de frequentieruimte. De 446MHz band is in Nederland en in andere Europese landen vrijgegeven voor communicatie doeleinden en daarom zonder extra benodigdheden te gebruiken.

Geschikt voor outdoor

Ook in de regen is deze walkie talkie prima te gebruiken. Hij is namelijk weerbestendig en kan daardoor dus prima bruikbaar in de buitenlucht. Verder heeft het toestel de IPx4-normering, hij biedt dus goede bescherming tegen water, maar niet tegen vuile stoffen of voorwerpen.

Handige display

De Talkabout T82 Extreme is uitgevoerd met een verborgen LCD display welke zichtbaar wordt wanneer de walkie talkie aanstaat en u deze gebruikt. In de stand-by modus staat het scherm uit en doordat deze achter de behuizing zit, is deze niet zichtbaar. Met een druk op een willekeurige knop wordt het scherm weer zichtbaar, zodat u gemakkelijk alle informatie zoals huidig kanaal en batterijlevel kunt aflezen.

Ook handig als zaklamp

De Talkabout T82 Extreme van Motorola heeft naast zijn doel als communicatiemiddel ook een ingebouwde LED-lamp. Ideaal wanneer u in het donker gaat communiceren of als u voor uw activiteiten of werkzaamheden een licht nodig bent.

Headsetaansluiting

De T82 is voorzien van een 2.5 mm aansluiting, een headsetaansluiting waarop u een oortje kunt aansluiten. De portofoon van Motorola wordt standaard geleverd met een oortje. Hierdoor is de audio nog beter hoorbaar en kunt u discreet communiceren.

Accu of batterij

Met de T82 Extreme heeft u een accu van 800 mAh, die zo ongeveer 18 uur mee kan wanneer hij volledig is opgeladen. Via de meegeleverde adapter laadt u hem eenvoudig op. Wanneer het opladen niet altijd mogelijk is, kunt u de portofoon ook voeden met standaard AA-batterijen zodat u gelijk weer kunt communiceren.

Handige opbergtas

Bij aanschaf van deze portofoon set krijgt u een erg handige opbergtas meegeleverd. U stopt gemakkelijk de portofoons in de draagtas en neemt deze mee naar uw bestemming.

Pakketinhoud

De T82 Extreme van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Motorola Talkabout T82 Extreme portofoon
Modelnummer(s) B8P00811YDEMAG, B8P00811YDEMAQ, B8P00811YDZMAG
Accu Motorola NiMH accupack (IXPN4002)
Antenne Vaste antenne
Lader Motorola Duo USB adapter
Draagaccessoire Riemclip en polsbandje
Overige Opbergtas en stickers
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer T82 Extreme
Productnaam Motorola Talkabout T82 Extreme vergunningsvrije walkie talkie

Afmeting en gewicht

Afmeting 181 x 57 x 33 mm
Gewicht 197 gram met standaard accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type NiMH accupack
Batterij verwijderbaar Ja

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-monochrome display
Achtergrond verlichting Ja
Toetsenbord Ja, menutoetsen
Noodknop Nee
Programmeerbare toetsen Nee

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR446 analoog
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 446 MHz
Zendvermogen UHF: 0,5 watt
Kanaalbandbreedte 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.