Motorola TLK100 LTE verhuur

De Motorola TLK100 LTE portofoon is de perfecte oplossing voor moderne huur gebruikers die op zoek zijn naar een slank en krachtig ontwerp. Met deze portofoon kunt u gemakkelijk verbinding maken via wifi en 4G/LTE, waardoor u op elk moment van de dag kunt communiceren met uw team. De ba... Lees meer

Direct een huur offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct een vrijblijvende huur offerte aan.

Omschrijving

De Motorola TLK100 LTE portofoon is de perfecte oplossing voor moderne huur gebruikers die op zoek zijn naar een slank en krachtig ontwerp. Met deze portofoon kunt u gemakkelijk verbinding maken via wifi en 4G/LTE, waardoor u op elk moment van de dag kunt communiceren met uw team. De batterijduur van de TLK100 is maar liefst 18 uur, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het opladen. Met de nieuwste technologieën van wifi en 4G/LTE is deze portofoon volledig aanpasbaar naar uw eigen wensen en behoeften. De TLK100 biedt directe communicatie ook wanneer dit communicatie betreft tussen verschillende apparaten, waaronder traditionele digitale portofoons en mobilofoons, waardoor uw team beter kan samenwerken en gemakkelijker kan communiceren.

Of u nu kantoorpersoneel heeft dat communiceert met bouwvakkers of verkopers die communiceren met magazijnmedewerkers, deze LTE-huur portofoon maakt het mogelijk. Dankzij de push-to-talk functie kunt u snel en veilig communiceren met meerdere teams met één druk op de knop. U heeft volledige controle over de gespreksgroepen en kunt deze op afstand beheren. Als u de TLK100 van Motorola bij SMELT huurt wordt deze standaard geleverd inclusief verwisselbare Lithium-ion accu, antenne en draagholster. Afhankelijk van het aantal gehuurde TLK100 LTE portofoons zal SMELT hierbij een enkelvoudige of multilader bij leveren. Naast het huren van de TLK100 kunt u bij SMELT ook terecht voor het huren van extra accu's, portofoon oortjes zoals surveillance oortjes met transparante tube voor discrete communicatie. SMELT is al meer dan 20 jaar actief in het verhuren van professionele communicatieoplossingen voor zowel kleine als groter huuropdrachten tot aan compleet ingerichte meldkamer of centrale post. SMELT verzorgt ook het transport, installatie op locatie en demontage van de gehuurde materialen. Kortom: SMELT ontzorgt u op het gebied van communicatie zowel tijdelijk als langdurig.

Motorola Wave Huren

Motorola Wave is een universeel communicatieplatform van Motorola welke uw teams met elkaar in verbinding brengt via verschillende communicatieapparaten. Zo kunt u met Motorola Wave vanaf uw LTE-portofoon communiceren naar Smartphone gebruikers welke de Wave app hebben geïnstalleerd, ook kunt u het huidige digitale DMR-netwerk verbinden aan Motorola Wave zodat u overal in het land kunt communiceren met de medewerkers op de locatie van het digitale DMR-netwerk. Naast de Motorola Wave App en Motorola Wave Gateway voor verbinding met traditionele digitale portofoonnetwerken heeft Motorola ook een Wave meldkamer applicatie beschikbaar gesteld. Via de meldkamer haalt u locaties van gebruikers op en stuurt u eenvoudig uw hele team of organisatie aan middels een druk op de knop. Heeft u interesse in het huren van een Motorola Wave portofoon en opties als de Wave app, Wave gateway of Wave meldkamer applicatie, SMELT adviseert u graag over de mogelijkheden van LTE-portofoon verhuur.

Direct een huur offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct een vrijblijvende huur offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer Huur-TLK100
Productnaam Motorola TLK100 LTE verhuur

Afmeting en gewicht

Afmeting 168.9 x 58.6 x 22.15 mm inclusief antenne
Gewicht 166 gram met standaard PMNN4468A Li-ion accu 2300 mAh

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion 2500 mAh
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * Circa 18 uur

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, Active View
Toetsenbord Nee
Noodknop Nee
Programmeerbare toetsen Nee
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Ja
Bluetooth Ja
GPS Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek 4G/LTE, WiFi

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54
MIL-STD 810 C/D/E/F

Pakketinhoud

De Huur-TLK100 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Motorola TLK100 LTE portofoon
Accu Motorola Lithium-ion 2500 mAh accu (PMNN4578A)
Antenne Motorola stubby antenne
Lader Motorola standaard enkelvoudige lader of multilader
Draagaccessoire Motorola holster
Documentatie Verkorte handleiding
Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven