• Motorola TLK100 4G portofoon Motorola TLK100 4G portofoon

Motorola TLK100

Brochure van de Motorola TLK100

Combineer het beste van twee werelden door portofooncommunicatie te combineren met een landelijk dekkend netwerk. De TLK100 van Motorola stelt u instaat om verbinding te leggen over WiFi en 4G/LTE in combinatie met een bestaand portofoonnetwerk. Zo kan je gebruikers de voordelen geven van Push-To-Talk communicatie en de beperking van dekking te minimaliseren door het toevoegen van een landelijk mobiel netwerk of gebruik te maken van uw huidige WiFi netwerk, zonder dat u hiervoor ingewikkelde infrastructuur moet opzetten of onderhouden.

De TLK100 van Motorola is een nieuwe generatie portofoon met een slank en ergonomisch ontwerp welke zijn gebruikers instaat stelt tot directe communicatie en maximale productiviteit. De TLK100 is doelgericht gebouwd voor het bedrijfsleven.

De TLK100 is te bestellen in combinatie met een eén of twee jarig mobiel abonnement, wilt u meer informatie of eens vrijblijvend testen met deze 4G portofoon? neem dan contact met ons op.

Landelijke Leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk Advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele Serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie

Uitgebreide omschrijving

Krachtig en een uiterst slank ontwerp is hoe u de TLK100 van Motorola zou kunnen samenvatten. Echter deze portofoon kan meer dan de traditionele analoge en digitale portofoons welke momenteel beschikbaar zijn. De TLK100 is namelijk een 4G portofoon welke werkt op een landelijk mobiel netwerk en hierdoor een landelijke dekking combineert met de krachten van een traditioneel analoog of digitaal portofoonnetwerk. Met deze 4G portofoon zijn uw medewerkers met elkaar verbonden ongeacht waar ze zijn ter wereld. Daar waar het GSM netwerk niet toereikend is zoals in een gebouw kunt u gebruik maken van het huidige WiFi infrastructuur om ook binnenhuis dekking te garanderen.

Voor de TLK100 van Motorola is een abonnement nodig en geeft de gebruikers in binnen- en buitenland de mogelijkheid om re roamen over alle beschikbare netwerken. Heeft het ene netwerk een storing dan schakelt de SIM in de 4G portofoon automatisch over naar een andere beschikbare provider. Hiervoor is wel een jaarlijks of tweejaarlijks abonnement nodig.

Met een extra lange batterijduur bent u er zeker van dat u de gehele dienst kunt blijven communiceren. De batterij is ontworpen om circa 18 uur mee te gaan zodat u zich kunt focussen op de taken ipv het zorgen maken over het opladen.

Updates via het netwerk

Houd de controle door op afstand gespreksgroepen te beheren. Hierdoor zijn programeerkabels verleden tijd en update u de portofoons zonder dat de apparaten in de buurt zijn.

Groeit mee met uw bedrijf

Voeg eenvoudig abonnementen toe of verwijder ze. Zo bepaal je aan de hand van je werklast hoeveel portofoons je actief gebruikt.

Communiceer over verschillende netwerken

Verbeter de samenwerking ongeacht welk apparaat het team gebruikt. Of het nu gaat om kantoormedewerkers welke met het bouw personeel praat, of verkoopmedewerkers welke communiceren met het magazijn. De TLK100 en de Wave OnCloud-app maken directe communicatie mogelijk tussen portofoons, mobilofoons en smartphones.

Integreer met uw huidige portofoonsysteem

Maak een verbinding met uw huidige MOTOTRBO-systeem welke u al gebruikt en vergroot het bereik van uw netwerk tot een landelijk netwerk met Wave en de TLK100 4G portofoon.

Eén knop, meerdere teams

Werk snel samen met push-to-talk gebruikers. Neem met eén druk op de knop tegelijkertijd contact op met meerdere teams en communiceer veilig middels uw eigen netwerk.

Locatie bepaling

Beheer uw personeel eenvoudig met behulp van de GPS-chip in de TLK100 om de veiligheid van uw werknemers te maximaliseren en positioneer teamleden eenvoudig waar ze het meest nodig zijn.

Wi-Fi verbindingen

Blijf in verbinding met uw netwerk wanneer de mobiele dekking binnen uw pand beperkt is door gebruik te maken van uw huidige WiFi netwerk.

SL accessoires zijn compatibel

Beperk investeringen door gebruik te maken van eerdere investering in oortjes, headsets, batterijen en laadstations. De TLK100 4G portofoon is compatibel met accessoires van de SL1600 en SL2600 van Motorola.

Algemene specificaties

TechniekLTE/4G & WiFi
MerkMotorola
SKUTLK100
NaamMotorola TLK100
Aantal kanalen8 kanalen
Afmeting131.3 x 58.6 x 22.15 mm inclusief antenne
Gewicht166 Gram Incl standaard PMNN4468A Li-ion accu 2300 mAh
Gemiddelde batterijduur @ 5/5/9018 uur met standaard 2300 mAh accu
DisplayJa, de TLK00 beschikt over een OLED-display met twee regels
Vaste-noodknopNee
Geïntegreerde WiFiJa, de TLK100 beschikt over WiFi
Geïntegreerde GPSJa de TLK100 van Motorola beschikt over een GPS chip zodat locatiediensten werken met deze LTE portofoon.
Geïntegreerde bluetoothJa middels de Bluetooth V4.1 chip sluit je gemakkelijk en draadloos oortjes en andere accessoires aan.
ATEX- of FM-normeringNee deze 4G portofoon heeft geen ATEX- of FM-normering.
IP-normeringIP54

Kunnen wij u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afsrpaak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

SMELT Medewerker

Accessoires

Bekijk hier accessoires welke compatibel zijn met deze portofoon. Advies nodig? neem gerust contact met ons op.

Standaard Geleverd Met

Motorola heeft naast de standaard accessoires welke u in de doos vind een groot assortiment aan accessoires welke geschikt zijn voor de TLK100 4G portofoon. De TLK100 wordt standaard geleverd in onderstaande configuratie en accessoires.

Naam portofoonTLK100
Modelnummer(s)HK2119A
AccuMotorola lithium-ion 2300 mAh accu (PMNN4468A)
AntenneMotorola stubby antenne HKAN4002
LaderMotorola power adapter Micro-USB (PS000042A12)
DraagaccessoireMotorola holster (PMLN7932) (verschillende opties)
DocumentatieHandleiding

Let op! De Motorola TLK100 is geschikt voor WiFi en 4G LTE netwerken en vereist een abonnement

Bekijk hier onze alternatieven

Technische Specificaties

Gebruik bij temperaturen tussen-4oF/+140oF / 14oF/+140oF met accu
IP-normeringIP54 MIL-STD 810G
Stof en vochtigheidIEC60529 - IP54 Cat 2

Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Verhuur en lease