Motorola TLKR-T41

De Motorola TLKR T41 is een eenvoudig, compact en gebruiksvriendelijk walkie talkie speciaal ontworpen voor het hele gezin, tijdens het winkelen, op het strand of gewoon in het park, de TLKR T41 is de perfecte manier om onderweg contact te houden met elkaar.

De TLKR T41 van Motorola... Lees meer

Omschrijving

De Motorola TLKR T41 is een eenvoudig, compact en gebruiksvriendelijk walkie talkie speciaal ontworpen voor het hele gezin, tijdens het winkelen, op het strand of gewoon in het park, de TLKR T41 is de perfecte manier om onderweg contact te houden met elkaar.De TLKR T41 van Motorola is een vergunningsvrije walkie talkie en bevat belangrijke functies zoals een LCD-scherm, 8 kanalen, zonder gesprekskosten of abonnement. De Walkie talkie is verkrijgbaar in de kleuren blauw, oranje, roze en groen en wordt standaard geleverd als twin pack met 2 walkie talkies en 2 riemclips.

De TLKR T41 van Motorola is een walkie talkie bedoelt voor de consument en betreft een uitgeklede versie ten opzichte van andere TLKR walkie talkies van Motorola. Zo wordt de TLKR T41 niet geleverd met een accupack en oplader maar werkt de walkie talkie op 3 AA batterijen.

Vergunningsvrije walkie talkie

De twee walkie talkies van Motorola type TLKR T41 werken direct uit de verpakking doordat er gebruik wordt gemaakt van de vergunningsvrije PMR446 Mhz band zijn ze te gebruiken zonder dat hierbij extra kosten komen voor het gebruik van de frequentie.

LCD display

Middels het LCD-display op de TLKR T41 van Motorola leest u gemakkelijk op welke kanaal u ontvangt en zend of de toetsenvergrendeling actief is of de volgorde van het scannen.

Scan functie

Hou alle 8 kanalen van de TLKR T41 in de gaten met de scan functionaliteit in deze walkie talkie. Zo voorkomt u dat er een oproep gemist en houd u alles in de gaten.

8 kanalen

De TLKR T41 twinpack van Motorola is uitgerust met een capaciteit van 8 kanalen in de 446 MHz band, de kanalen zijn door Motorola voorgeprogrammeerd in de fabriek waardoor u de walkie talkies gelijk in gebruik kunt nemen.

Toetsenvergrendeling voorkomt onbedoelde gesprekken.

Activeer de toetsenvergrendeling zodat u geen oproepen maakt vanuit bijvoorbeeld broek- of jaszak.

Uitbreidbaar met meerdere sets

Als u een TLKR T41 koopt krijg u er gelijk twee zodat u gelijk kunt communiceren! maar de TLKR T41 is gemakkelijk uit te bereiden met een tweede, derde of vierde set.

Pakketinhoud

De TLKR T41 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Motorola TLKR-T41 portofoon
Modelnummer(s) P14MAA03A1BJ
Accu Geen batterijen meegeleverd (3 x AAA batterijen)
Antenne Vaste antenne
Lader Kein Ladegerät
Draagaccessoire Motorola riemclip
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer TLKR T41
Productnaam Motorola TLKR-T41

Afmeting en gewicht

Afmeting 134 x 50 x 29 mm
Gewicht 74 gram zonder batterijen

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-monochrome display
Programmeerbare toetsen Nee
Noodknop Nee

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 446 MHz
Zendvermogen UHF: 0,5 watt
Kanaalbandbreedte 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP68

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.