Product was successfully added to your shopping cart.
  • Motorola TLKR-T41 Motorola TLKR-T41

Motorola TLKR-T41

Snel overzicht

De Motorola TLKR T41 is een eenvoudig, compact en gebruiksvriendelijk walkie talkie speciaal ontworpen voor het hele gezin, tijdens het winkelen, op het strand of gewoon in het park, de TLKR T41 is de perfecte manier om onderweg contact te houden met elkaar.

De TLKR T41 van Motorola is een vergunningsvrije walkie talkie en bevat belangrijke functies zoals een LCD-scherm, 8 kanalen, zonder gesprekskosten of abonnement.

De Walkie talkie is verkrijgbaar in de kleuren blauw, oranje, roze en groen en wordt standaard geleverd als twin pack met 2 walkie talkies en 2 riemclips.

Landelijke Leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk Advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele Serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie.

Belangrijkste Kenmerken

De TLKR T41 van Motorola is een walkie talkie bedoelt voor de consument en betreft een uitgeklede versie ten opzichte van andere TLKR walkie talkies van Motorola. Zo wordt de TLKR T41 niet geleverd met een accupack en oplader maar werkt de walkie talkie op 3 AA batterijen.

Vergunningsvrije walkie talkie

De twee walkie talkies van Motorola type TLKR T41 werken direct uit de verpakking doordat er gebruik wordt gemaakt van de vergunningsvrije PMR446 Mhz band zijn ze te gebruiken zonder dat hierbij extra kosten komen voor het gebruik van de frequentie.

LCD display

Middels het LCD-display op de TLKR T41 van Motorola leest u gemakkelijk op welke kanaal u ontvangt en zend of de toetsenvergrendeling actief is of de volgorde van het scannen.

Scan functie

Hou alle 8 kanalen van de TLKR T41 in de gaten met de scan functionaliteit in deze walkie talkie. Zo voorkomt u dat er een oproep gemist en houd u alles in de gaten.

8 kanalen

De TLKR T41 twinpack van Motorola is uitgerust met een capaciteit van 8 kanalen in de 446 MHz band, de kanalen zijn door Motorola voorgeprogrammeerd in de fabriek waardoor u de walkie talkies gelijk in gebruik kunt nemen.

Toetsenvergrendeling voorkomt onbedoelde gesprekken.

Activeer de toetsenvergrendeling zodat u geen oproepen maakt vanuit bijvoorbeeld broek- of jaszak.

Uitbreidbaar met meerdere sets

Als je een TLKR T41 koopt krijg je er gelijk twee zodat u gelijk kunt communiceren! maar de TLKR T41 is gemakkelijk uit te bereiden met een tweede, derde of vierde set.

Kunnen wij u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afsrpaak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Standaard Geleverd Met

De TLKR T41 wordt geleverd in een twinverpakking en is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren; blauw, roze, groen en oranje en wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

  • Portofoon: 2 x Motorola TLKR T41
  • Antenne: 2 x vaste antenne
  • Accu: Geen batterijen meegeleverd (3 x AAA batterijen)
  • Draagaccessoire: 2 x riemclip
  • Handleiding: Nederlandstalig

Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Portofoon verhuur en lease