Motorola TLKR-T92 H2O vergunningsvrije portofoon

De Motorola TLKR-T92 H2O is een portofoon met een waterbestendige behuizing waarmee het zich onderscheidt van andere portofoons. De portofoon is waterproof en drijft wanneer hij in het water belandt. De geïntegreerde LED lamp geeft een helderwit of rood licht af en wordt automatische geac... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola TLKR-T92 H2O is een portofoon met een waterbestendige behuizing waarmee het zich onderscheidt van andere portofoons. De portofoon is waterproof en drijft wanneer hij in het water belandt. De geïntegreerde LED lamp geeft een helderwit of rood licht af en wordt automatische geactiveerd bij contact met water. De portofoon beschikt over een ingebouwde VOX-functie, die er is om te communiceren zonder uw handen te gebruiken, 8 kanalen, een trilalarm en een groot LCD-scherm. Al deze functionaliteiten maken deze portofoon tot een extreem krachtig en waterbestendig communicatiemiddel en heeft alles in huis wat u nodig heeft om verbonden te blijven.

De TLKR-T92 H2O is een vergunningsvrije portofoon van Motorola met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Te koppelen met andere portofoons

De TLKR T92 H2O van Motorola werkt op de zogenoemde PMR446 frequentie, deze 446 MHz frequentie is vrijgegeven voor communicatie en hierdoor kan deze portofoon communiceren met andere TLKR-portofoons of zelfs met portofoons van andere merken, wanneer deze op hetzelfde kanaal en op dezelfde privacy code staan.

Geïntegreerde alarmknop

Met de TLKR T92 H20 bent u altijd voorbereid op een noodgeval. Met een druk op de alarmknop zal deze een luide waarschuwingstoon afgeven om anderen in uw groep te alarmeren. De ingebouwde alarmeer functie stelt u instaat om anderen op de hoogte te brengen wanneer er gevaar dreigt. Wanneer de alarmknop is geactiveerd, verzendt de portofoon een waarschuwingstoon en kunt u de calamiteit melden.

Ingebouwde zaklamp

Als u wilt communiceren wanneer het donker is, bijvoorbeeld als u s’ nachts werkzaamheden of activiteiten gaat verrichten, kunt u de TLKR T92 H2O gebruiken als zaklamp. U kunt gebruik maken van wit of rood licht zodat u gemakkelijk kunt communiceren en uw nachtzicht behoudt.

Waterdicht

Met zijn IP67-classificatie weerstaat de T92 H2O van Motorola een constante onderdompeling van maximaal 1 meter gedurende 30 minuten en stoot de zwaarste regen af, zowel op het land als op zee. Deze portofoon is dus prima bruikbaar in regenachtige omstandigheden of in omgevingen waar veel water is.

Trilfunctie

Het kan uiteraard voor komen dat u gestoord wordt op momenten dat het echt niet uit komt, daarom kunt u de beltonen van de TLKR T92 van Motorola omzetten naar een trilfunctie, zo hoort u geen gespreksoproep binnenkomen via audio maar voelt u een trilling.

Accuduur van 16 uur

De meegeleverde accu biedt een accuduur van 16 uur, een hele dag communiceren is dus geen probleem. Voor diegene die liever voor een langere gebruiksduur kiezen, heeft Motorola een hoge capaciteit accu beschikbaar voor de TLKR T92 H2O portofoon. Deze accu wordt niet standaard geleverd maar kunt u wel bijbestellen.

Blijft drijven

Door minutieuze engineering blijft deze portofoon van Motorola drijven en door zijn gele kleur is deze goed zichtbaar op het wateroppervlakte. Zodra de portofoon het water raakt wordt automatische de ingebouwde LED-zaklamp geactiveerd.

Pakketinhoud

De TLKR T92 H2O van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Motorola TLKR-T92 H2O portofoon
Modelnummer(s) A9P00811YWCMAG
Accu Motorola NiMH accupack (PMNN4477AR)
Antenne Vaste antenne
Lader Motorola duo-lader (PMPN4152AR)
Draagaccessoire Riemclip met geintegreerde fluit
Overige Opbergtas
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Motorola TLKR T92 H2O specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer TLKR T92 H2O
Productnaam Motorola TLKR-T92 H2O vergunningsvrije portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 178 x 61 x 38 mm
Gewicht 233 gram met standaard accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Nickel-metaal Hybride
Batterij verwijderbaar Ja

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-monochrome display
Achtergrond verlichting Ja
Toetsenbord Ja, menutoetsen
Noodknop Nee
Programmeerbare toetsen Nee
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR446 analoog
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 446 MHz
Zendvermogen UHF: 0,5 watt
Kanaalbandbreedte 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP67

Motorola TLKR T92 H2O downloads

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven