Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola TLKR-T92 H2O

De Motorola TLKR-T92 H2O is een portofoon met een waterbestendige behuizing waarmee het zich onderscheidt van andere portofoons. De portofoon is waterproof en drijft wanneer hij in het water belandt. De geïntegreerde LED lamp geeft een helderwit of rood licht af en wordt automatische geactiveerd bij contact met water. De portofoon beschikt over een ingebouwde VOX-functie, die er is om te communiceren zonder uw handen te gebruiken, 8 kanalen, een trilalarm en een groot LCD-scherm. Al deze functionaliteiten maken deze portofoon tot een extreem krachtig en waterbestendig communicatiemiddel en heeft alles in huis wat u nodig heeft om verbonden te blijven.

De TLKR T92 H20 wordt standaard geleverd met accu, duo-lader, riemclip met fluitje en een handige opbergtas om alles op te bergen.

Omschrijving van de Motorola TLKR-T92 H2O

De TLKR-T92 H2O is een vergunningsvrije portofoon van Motorola met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Te koppelen met andere portofoons

De TLKR T92 H2O van Motorola werkt op de zogenoemde PMR446 frequentie, deze 446 MHz frequentie is vrijgegeven voor communicatie en hierdoor kan deze portofoon communiceren met andere TLKR-portofoons of zelfs met portofoons van andere merken, wanneer deze op hetzelfde kanaal en op dezelfde privacy code staan.

Geïntegreerde alarmknop

Met de TLKR T92 H20 bent u altijd voorbereid op een noodgeval. Met een druk op de alarmknop zal deze een luide waarschuwingstoon afgeven om anderen in uw groep te alarmeren. De ingebouwde alarmeer functie stelt u instaat om anderen op de hoogte te brengen wanneer er gevaar dreigt. Wanneer de alarmknop is geactiveerd, verzendt de portofoon een waarschuwingstoon en kunt u de calamiteit melden.

Ingebouwde zaklamp

Als u wilt communiceren wanneer het donker is, bijvoorbeeld als u s’ nachts werkzaamheden of activiteiten gaat verrichten, kunt u de TLKR T92 H2O gebruiken als zaklamp. U kunt gebruik maken van wit of rood licht zodat u gemakkelijk kunt communiceren en uw nachtzicht behoudt.

Waterdicht

Met zijn IP67-classificatie weerstaat de T92 H2O van Motorola een constante onderdompeling van maximaal 1 meter gedurende 30 minuten en stoot de zwaarste regen af, zowel op het land als op zee. Deze portofoon is dus prima bruikbaar in regenachtige omstandigheden of in omgevingen waar veel water is.

Trilfunctie

Het kan uiteraard voor komen dat u gestoord wordt op momenten dat het echt niet uit komt, daarom kunt u de beltonen van de TLKR T92 van Motorola omzetten naar een trilfunctie, zo hoort u geen gespreksoproep binnenkomen via audio maar voelt u een trilling.

Accuduur van 16 uur

De meegeleverde accu biedt een accuduur van 16 uur, een hele dag communiceren is dus geen probleem. Voor diegene die liever voor een langere gebruiksduur kiezen, heeft Motorola een hoge capaciteit accu beschikbaar voor de TLKR T92 H2O portofoon. Deze accu wordt niet standaard geleverd maar kunt u wel bijbestellen.

Blijft drijven

Door minutieuze engineering blijft deze portofoon van Motorola drijven en door zijn gele kleur is deze goed zichtbaar op het wateroppervlakte. Zodra de portofoon het water raakt wordt automatische de ingebouwde LED-zaklamp geactiveerd.

Pakketinhoud van de Motorola TLKR-T92 H2O

De TLKR T92 H2O van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

ProductnaamMotorola TLKR-T92 H2O portofoon
Modelnummer(s)A9P00811YWCMAG
AccuMotorola NiMH accupack (PMNN4477AR)
AntenneVaste antenne
LaderMotorola duo-lader (PMPN4152AR)
Draag accessoireRiemclip met geintegreerde fluit
OverigeOpbergtas
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Stel de TLKR T92 H2O samen

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Algemene specificaties van de Motorola TLKR-T92 H2O

Afmeting en gewicht

Afmeting178 x 61 x 38 mm
Gewicht233 gram metf standaard accu

Batterij eigenschappen

Battery TypeNickel-metaal Hybride
Batterij verwijderbaarYes

Audio eigenschappen

Interne luidsprekerYes
Externe aansluitingYes

Display & Toetsen eigenschappen

Display typeJa, LCD-monochrome display
Achtergrond verlichtingYes
ToetsenbordJa, menutoetsen
NoodknopNee
Programmeerbare toetsenNee

Verbinding eigenschappen

Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Geïntegreerde GPSNee

Zend & ontvangst eigenschappen

TechniekPMR446 analoog
FrequentiebandUHF
FrequentieUHF 446 MHz
ZendvermogenUHF: 0,5 watt
Kanaalbandbreedte12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normeringIP67

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Support & Downloads

Brochure

  • Motorola brochure TLKR T92 H2O

    Alternatieven