motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola XT420

De Motorola XT420 is een vergunningsvrije portofoon met een aantal kwaliteiten waarmee het een zeer professionele uitstraling heeft. Zo is het design erg strak en is de buitenkant van polycarbonaat wat ervoor zorgt dat het een stootje kan opvangen. De portofoon werkt op de analoge frequentie en is ook te combineren met andere analoge portofoons. De portofoon werkt op een krachtige accu met een speciale batterijspaarstand, en heeft daarnaast een scanfunctie en een voice scrambler. Verder is deze portofoon voorzien van een IP56-normering, de mate van stof- en waterdichtheid.

De portofoon wordt standaard geleverd met een Lithium-ion accu van 2150 mAh, vaste antenne, holster met clip en een enkelvoudige snellader.

Omschrijving van de Motorola XT420

De Motorola XT420 is een vergunningsvrije portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken.

Vergunningsvrij

De XT420 werkt op een vrijgegeven frequentie waarmee deze portofoon geheel zonder vergunning gebruikt kan worden. De portofoon communiceert middels het analoge netwerk en is ook te koppelen met andere analoge portofoons. Op dit netwerk heeft u de beschikking over 16 kanalen, genoeg zodat er altijd wel één vrij is in uw directe omgeving. Met de vergunningsvrijheid kan deze portofoon gelijk na levering gebruikt worden. Met een standaard accu weegt de portofoon 244 gram.

Krachtige accu

Dit model van Motorola beschikt over een krachtige accu van 2150 mAh, waarmee deze portofoon u urenlang communicatie biedt en deze niet elke dag aan de lader hoeft te doen. De portofoon beschikt daarnaast ook over een batterijspaarstand om de batterijduur te verlengen en voor u te maximaliseren. Met een standaard Li-ion batterij kan de portofoon tot wel 20 uur mee.

Uitstekend geluid

De portofoon beschikt over een krachtige speaker en biedt u een heldere communicatie voor u en uw collega’s. Ook in omgevingen waar veel omgevingsgeluid ter sprake is, kan deze portofoon prima gebruikt worden. De krachtige speaker biedt u een hoog volume en kan daarmee dus ook in lawaaierige omgevingen gebruikt worden.

Robuust ontwerp

De portofoon heeft een robuust ontwerp waardoor deze portofoon in binnen- en buitenomgevingen gebruikt kan worden. De portofoon heeft een stevige behuizing tegen het vallen of stoten. Met de IP56 normering heeft deze portofoon een bescherming tegen water en stof. De portofoon kan dus prima mee naar buiten als het regent.

Headsetaansluiting

Voor een discrete communicatie kan het handig zijn om een oortje aan te sluiten. Wanneer u niet anderen mee wilt laten luisteren is het verstandig om een oortje aan te schaffen waar u de communicatie op kunt laten binnenkomen. Voor dit model hebben wij verschillende oortjes beschikbaar.

Programmeren

De XT-420 is te programmeren middels een programmeer USB-kabel. Hiermee kunt u de portofoon naar eigen wens inrichten en zo uw gewenste functies aan knoppen toekennen. Deze kabel kunnen wij uiteraard met de portofoon meeleveren.

Scanfunctie en voice scrambling

De portofoon heeft een scanfunctie waarmee het automatisch binnenkomende communicatie herkent en zo snel kan schakelen naar een ander kanaal. De voice scrambling zorgt ervoor dat uw communicatie beschermd wordt tegen afluisteren, en daarmee uw spraakcommunicatie privacy biedt.

Pakketinhoud van de Motorola XT420

De XT420 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen.

Naam portofoonMotorola XT420 portofoon
Modelnummer(s)RMP0166BHNAA, RMP0166BHLAA
AccuMotorola lithium-ion 2150 mAh (PMNN4434)
AntenneVaste antenne
LaderMotorola enkelvoudige snellader (PMLN6393A)
Draag accessoireMotorola holster met clip
OverigeMotorola accessoire stofkap
DocumentatieHandleiding

Let op! De Motorola XT420 wordt geleverd in twee verschillende pakketen.

Uitvoering 1Motorola XT420 met lader (RMP0166BHLAA)
Uitvoering 2Motorola XT420 zonder lader (RMP0166BHNAA)

Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola XT420

MerkMotorola
SKUXT420
Product NameMotorola XT420
FrequentiebandUHF
FrequentieUHF 446 MHz
ZendvermogenUHF: 0,5 watt
Kanaalbandbreedte12.5KHz
Afmeting116 x 58 x 49 mm
Gewicht244 gram met standaard Li-ion accu
Gemiddelde batterij duur @ 5/5/9020 uur met standaard lithium-ion-accu
DisplayNee
ToetsenbordNee
Vaste-noodknopNee
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.