Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola XT460

De Motorola XT460 is een portofoon met een robuuste behuizing en zeer gebruiksvriendelijke bediening. Dit kwalitatieve toestel straalt een sterke mate van professionaliteit uit, terwijl voor deze portofoon geen vergunning nodig is om te communiceren. Ten opzichte van het lagere model onderscheidt de portofoon zich met het handige display, waarop u gemakkelijk informatie afleest. De portofoon is erg stevig door de polycarbonaat behuizing en een aluminium diecast.

De portofoon wordt standaard geleverd met een Li-ion accu van 2150 mAh, enkelvoudige snellader, een holster met clip en een antenne.

Omschrijving van de Motorola XT460

De Motorola XT460 is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken:

Analoog en vergunningsvrij

De XT460 portofoon communiceert via het analoge netwerk. Het biedt daarmee een discrete en betrouwbare communicatie, waarmee u ook de mogelijkheid heeft om andere analoge portofoons met dit model te koppelen. De portofoon is daarnaast vergunningsvrij en dus kunt u direct na levering communiceren. Er is geen uitgebreide installatie nodig en door de eenvoudige bediening is dit toestel zeer gebruiksvriendelijk.

Met display

De portofoon heeft een handig display waarop u eenvoudig informatie afleest, zoals de batterijstatus, signaalsterkte en het huidige kanaal. Via het display heeft u gelijk visueel inzicht over benodigde informatie. Mocht u niet per se op zoek zijn naar een portofoon met display, dan is er ook nog de Motorola XT420 zonder display, maar met gelijke functies.

16 kanalen

De portofoon heeft via het analoge netwerk de beschikking over 16 kanalen, waarop u en uw collega’s kunnen communiceren. Met de scanfunctie wordt automatisch gezocht naar binnenkomende communicatie op andere kanalen. Zo hoeft u geen belangrijke informatie mis te lopen op de andere kanalen. U blijft dus altijd op de hoogte van wat er wordt gecommuniceerd op uw portofoonkanalen.

20 uur gebruik

De portofoon wordt standaard geleverd met een krachtige accu van 2150 mAh, zodat u dagenlang kunt communiceren zonder de portofoon op te laden. De portofoon heeft namelijk een Li-ion batterij die de beschikking heeft over een batterijspaarstand. Daarmee kunt u tot wel 20 uur communiceren.

Headsetaansluiting

De portofoon heeft een headsetaansluiting voor het aansluiten van een oortje, headset of speakermicrofoon. Dit wordt vaak gedaan om te voorkomen dat personen die zich in een directe omgeving bevinden, kunnen meeluisteren. De spraak-scrambler is bedoeld om het afluisteren op grote afstand lastig te maken. Deze functie biedt meer privacy, doordat uw stem wordt vervormd naar onbedoelde gebruikers.

Waterdicht

De portofoon bezit de IP56-normering, waarmee het bestand is tegen water en stof. De portofoon kan dus prima mee naar buiten en zelfs regen is geen probleem voor deze portofoon.

Pakketinhoud van de Motorola XT460

De XT460 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

ProductnaamMotorola XT460 portofoon
Modelnummer(s)RMP0166BDLAA, RMP0166BDNAA
AccuMotorola Lithium-ion 2150 mAh (PMNN4434)
AntenneVaste antenne
LaderMotorola enkelvoudige snellader (PMLN6393A)
Draag accessoireMotorola holster met clip
OverigeMotorola accessoire stofkap
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De Motorola XT460 wordt geleverd in twee verschillende pakketten.

Uitvoering 1Motorola XT460 met lader (RMP0166BDLAA)
Uitvoering 2Motorola XT460 zonder lader (RMP0166BDNAA)

Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola XT460

MerkMotorola
ArtikelnummerXT460
ProductnaamMotorola XT460
FrequentiebandUHF
FrequentieUHF 446 MHz
ZendvermogenUHF: 0,5 watt
Kanaalbandbreedte12.5 kHz
Afmeting116 x 58 x 49 mm
Gewicht244 gram met standaard Li-ion accu
Display typeJa, LCD-monochrome display
ToetsenbordJa, menutoetsen
NoodknopNee
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenNee
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP68

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.