Motorola XT660D vergunningsvrije portofoon

De XT660D is een portofoon onderscheidt zich van lagere modellen door het erg handige display en toetsenbord. Via het display leest u alle benodigde informatie af en met het toetsenbord kunt u eenvoudig regels en kanalen intypen, voor een nog snellere bediening. De portofoon is vergunni... Lees meer

Omschrijving

De XT660D is een portofoon onderscheidt zich van lagere modellen door het erg handige display en toetsenbord. Via het display leest u alle benodigde informatie af en met het toetsenbord kunt u eenvoudig regels en kanalen intypen, voor een nog snellere bediening. De portofoon is vergunningsvrij en kan dus zonder enige licentie worden gebruikt. De portofoon is veelzijdig inzetbaar, doordat de gebruiker kan communiceren via het digitale en analoge netwerk.

De XT660D van Motorola is een vergunningsvrije portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken:

Analoog en digitaal

De XT660D heeft zowel een analoge als digitale modus. In analoge modus kan deze perfect worden gecombineerd met andere PMR446 portofoons. In digitale modus kunt u bij de XT660D gebruikmaken van individuele oproepen, groepsoproepen of alle gebruikers tegelijk aanspreken. Ook in een lawaaierige omgeving voert u luid en duidelijk gesprekken via de XT660D, dankzij de 1,5 watt audio-uitgang. Met deze portofoon heeft u de mogelijkheid over 128 kanalen.

Tekstberichten

Het gebruik van tekstberichten is ideaal wanneer u vaker eenzelfde korte boodschap wilt versturen. Zo hoeft u niet steeds hetzelfde te spreken, maar kunt u met een druk op de knop uw melding doorgeven. Met maximaal 128 tekens per bericht heeft u voldoende ruimte om uw bericht over te brengen. Moet u snel reageren? Kies dan uit maximaal 50 voorprogrammeerbare berichten, zoals 'kan nu niet praten' of 'bericht ontvangen'.

Mogelijkheden op afstand

Wanneer een medewerker niet reageert en u de situatie niet vertrouwt, kunt u discreet de microfoon van de betreffende portofoon op afstand activeren en luisteren wat er gebeurt. Reageert een medewerker niet, dan bent u op afstand in staat om te kijken of de portofoon is ingeschakeld en of deze zich in het netwerk bevindt. U stuurt dan een "ping" naar de betreffende portofoon, die bij ontvangst een bevestiging terug zal sturen.

Display en toetsenbord

Met het display en toetsenbord heeft u een erg toegankelijke bediening, zodat u gemakkelijk in de portofoon navigeert en zo de snelheid van uw communicatie kunt verhogen. Op het display bekijkt u eenvoudig inkomende sms-berichten, uw contactenlijst, beller-ID, batterijstatus en signaalsterkte.

Krachtige Li-ion accu

De portofoon is voorzien van een zeer krachtige accu van 2150 mAh. De batterij biedt u een gebruiksduur tot wel 20 uur, mede dankzij een batterijspaarstand. Zo kunt u meerdere werkdagen met de portofoon communiceren, zonder de accu op te hoeven laden. Het opladen gebeurt vervolgens eenvoudig met de enkelvoudige lader.

Leg gesprekken vast

Neem gesprekken met de XT660D op voor extra veiligheid of trainingsdoeleinden, bijvoorbeeld om te leren hoe er in de toekomst beter kan worden gehandeld bij een calamiteit. De portofoon biedt u genoeg mogelijkheden om de communicatie te monitoren en te verbeteren.

Pakketinhoud

De XT660D van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Motorola XT660D portofoon
Modelnummer(s) RED0006BDSAA, RED0006BDPAA
Accu Motorola Lithium-ion 2150 mAh (PMNN4434)
Antenne Vaste antenne
Lader Motorola enkelvoudige snellader (PMLN6393A)
Draagaccessoire Holster met clip
Overige Motorola accessoire stofkap
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer XT660D
Productnaam Motorola XT660D vergunningsvrije portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 116 x 57 x 38 mm
Gewicht 262 gram met standaard Li-ion accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion 2150 mAh
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * Tot 20 uur met batterijbesparing ingeschakeld

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-monochrome display
Achtergrond verlichting Ja
Toetsenbord Ja, volwaardig
Noodknop Nee
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR446 analoog, PMR446 digitaal
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 446 MHz
Zendvermogen UHF: 0,5 watt
Kanaalbandbreedte 12.5 kHz, 6.25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP55

Downloads

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven