Portofoon nieuws

 1. Kennissessie ATEX portofoons

  Kennissessie ATEX portofoons

  ATEX portofoons tijdens een shutdown of turnaround; Wat zijn de mogelijkheden en aandachtspunten? Michel Frelink van SMELT Europe verzorgt op dinsdag 5 februari 2019 een kennissessie op de conferentie Shutdowns & Turnarounds in Spijkenisse waar dieper wordt ingaan op thema’s zoals netwerken, ATEX producten en veiligheid.

  Lees meer
 2. Portofoonnetwerk Zwarte Cross 2018

  Portofoonnetwerk Zwarte Cross 2018

  Ook dit jaar leverde SMELT weer een digitaal portofoonnetwerk voor het festival de Zwarte Cross. Voor zowel de opbouw, de showdagen als de recent afgeronde afbouw werd een TETRA netwerk ingezet bestaande uit drie TETRA systemen en ruim 1200 Motorola portofoons en mobilofoons.

  Lees meer
 3. Portofoons SMELT op Eurosonic Noorderslag

  Portofoons SMELT op Eurosonic Noorderslag

  Voor de organisatie van Eurosonic Noorderslag leverde SMELT ook dit jaar weer succesvol een TETRA netwerk met ruim 400 Motorola TETRA portofoons en mobilofoons.

  Lees meer
 4. Lancering Motorola SL2600 digitale portofoon

  Lancering Motorola SL2600 digitale portofoon

  Motorola heeft een nieuwe digitale portofoon gepresenteerd uit de MOTOTRBO productlijn. De Motorola SL2600 heeft een uniek ontwerp, weegt 190 gram en is slechts 22,7 mm dik.

  Lees meer
 5. Lancering Motorola TETRA MTP6650 portofoon

  Lancering Motorola TETRA MTP6650 portofoon

  Motorola heeft haar nieuwe MTP6650 portofoon aangekondigd. Deze nieuwe Motorola TETRA MTP6650 portofoon beschikt over ingebouwde Bluetooth 4.0-technologie, Wi-Fi compatibiliteit en locatietoepassingen.

  Lees meer