Motorola Evolve LTE smart portofoon

De nieuwe Evolve LTE smart portofoon

Motorola heeft een nieuwe innovatieve smart portofoon uitgebracht: de Evolve LTE. Deze nieuwe smart portofoon biedt alle functionaliteiten van een smartphone én push-to-talk mogelijkheden. Zo beschikken uw teams over een communicatiemiddel dat inzetbaar is op verschillende netwerken en locaties.

Deze nieuwe LTE portofoon van Motorola maakt gebruik van meerdere communicatieprotocollen, zoals 3G, 4G LTE en dual band wifi. Ook kunt u de smart portofoon combineren met de Wave PTX Cloud oplossing van Motorola.

De grote voordelen van dit model zijn onder meer:

  • Verschillende verbindingsmogelijkheden
  • Groot 5 inch touchscreen voor gebruik van apps
  • Vervangbare batterij en lange batterijduur
  • Androidplatform met open app-ecosysteem

Verschillende verbindingsmogelijkheden

De Evolve is een volledige smartphone met handige functionaliteiten van de traditionele portofoon, zoals een PTT-knop, volumeknop, oranje noodknop en drie programmeerbare knoppen. Doordat de Evolve LTE een smartphone is, beschikt deze over de mogelijkheid om op verschillende netwerken te communiceren. Zo ondersteunt het toestel 3G, 4G LTE en wifi netwerken. Daarnaast kunt u de smart portofoon combineren met de Wave PTX Cloud oplossing van Motorola die u kunt koppelen aan traditionele analoge en digitale portofoonnetwerken. Om het toestel zo missiekritisch mogelijk te maken, is het mogelijk om niet één simkaart maar twee simkaarten te gebruiken. Zo bent u er altijd zeker van dat u verbinding kunt leggen, wanneer u buiten uw eigen wifinetwerk wilt communiceren. Is een netwerk niet beschikbaar of buiten bereik? Dan zoekt de Motorola Evolve LTE smart portofoon automatisch naar een alternatief.

Groot 5 inch touchscreen voor gebruik van apps

De Motorola Evolve LTE is uitgerust met een groot 5 inch touchscreen voorzien van Gorilla Glass 3 en heeft een resolutie van 1270 bij 720 pixels. Het touchscreen van de Evolve is geschikt om te gebruiken met handschoenen aan. Daarnaast heeft Motorola het toestel uitgerust met een camera aan de voorkant en achterkant, zodat de gebruiker eenvoudig foto’s of video’s kan maken en zelfs deel kan nemen aan videogesprekken. De camera aan de voorkant beschikt over 8 megapixels en de camera aan de achterkant over maar liefst 13 megapixels en een LED flitser.

Vervangbare batterij en lange batterijduur

De Evolve LTE smart portofoon wordt geleverd met een standaard 2900 mAh Lithium-ion accu die u eenvoudig kunt verwisselen. Handig wanneer u lange shifts maakt. U kunt de standaard accu verwisselen voor een los verkrijgbare identieke accu óf een hoge capaciteit accu. De hoge capaciteit accu passend bij dit toestel beschikt over een capaciteit van 5800 mAh en geeft de gebruiker een gebruiksduur van circa 24 uur.

Androidplatform met open app-ecosysteem

Motorola heeft de Evolve LTE ontworpen en gebouwd met de vertrouwde gebruikersomgeving van het populaire Android besturingssysteem. Dit wil zeggen dat gebruikers van de Evolve LTE elke app uit de Google Play Store kunnen downloaden. Dit betreft dus zowel de apps van Google zelf (zoals Gmail en Google Maps), als apps van derden (zoals Slack, Microsoft Teams of uw eigen ontwikkelde Android apps). Daarnaast is het toestel geschikt voor Android Enterprise. Dit betekent dat u de Evolve eenvoudig kunt beheren met uw beheersoftware voor mobiele apparaten binnen uw organisatie.

Meer informatie en specificaties kunt u vinden op de productpagina van de Motorola Evolve LTE smart portofoon.

Motorola Evolve LTE demonstratie aanvragen

Een vrijblijvende productdemonstratie helpt u bij het vinden van een geschikte portofoon. Vraag een demonstratie aan of maak een afspraak en ervaar zelf de prestaties van de Motorola Evolve LTE smart portofoon.