Motorola MOTOTRBO ION

De nieuwe MOTOTRBO ION smart portofoon

Motorola heeft een nieuwe innovatieve smart portofoon uitgebracht: de MOTOTRBO ION. Deze nieuwe smart portofoon is extra stevig en biedt volop mogelijkheden voor moderne communicatie. Hierdoor kunt u in iedere omgeving en op elke locatie overweg met de nieuwe Motorola MOTOTRBO ION.

Deze nieuwe portofoon van Motorola maakt gebruik van een mix aan communicatieprotocollen van 4G/LTE, wifi tot aan ondersteuning van het digitale MOTOTRBO netwerk en Wave PTX.

De grote voordelen van dit model zijn onder meer:

  • Groot 4 inch touchscreen voor gebruik van apps
  • Verschillende verbindingsmogelijkheden
  • Extra beveiligde communicatie
  • Lange batterijduur

Verschillende verbindingsmogelijkheden

De nieuwe smart portofoon heeft veel verschillende verbindingsmogelijkheden voor een optimaal bereik en beschikbaarheid. Het toestel kan gebruikmaken van verschillende netwerken zoals 4G/LTE, wifi en/of het betrouwbare analoge of digitale MOTOTRBO netwerk. Daarnaast beschikt het over Bluetooth 5.0 LE, waardoor u draadloze accessoires gemakkelijk aan kunt sluiten. Deze Bluetooth connectie maakt het zelfs mogelijk om gelijktijdig verschillende draadloze accessoires te koppelen, zoals een audioaccessoire en een data-apparaat. Door de verschillende mogelijkheden tot verbinden is de smart portofoon geschikt voor verschillende omgevingen. Is uw wifiverbinding niet beschikbaar of buiten bereik? Dan zoekt deze ION MOTOTRBO smart portofoon automatisch naar een alternatief, zoals 4G/LTE.

Groot 4 inch touchscreen voor gebruik van apps

Het 4 inch scherm van de nieuwe MOTOTRBO ION is gemakkelijk te gebruiken door het extra stevige touchscreen. Hierdoor wisselt u eenvoudig van applicaties die in uw bedrijf worden gebruikt. Denk aan verschillende scan-, ticket- of zoekapps. Open bijvoorbeeld een e-mail in het magazijn of maak snel een foto van het product met de camera. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken als het toestel een keer valt. Het touchscreen en het toestel beschikken over extra stevige materialen aan de binnen- en buitenzijde.

Extra beveiligde communicatie

Doordat het apparaat veel verschillende mogelijkheden biedt, kan de portofoon ook beschikken over veel bedrijfsgevoelige informatie. Dit wilt u graag beveiligen tegen onbevoegde apparaten en personen. Het toestel beschikt daarom over het realtime scannen op gevaren, zodat uw data en informatie veilig zijn en veilig blijven.

Lange batterijduur

De standaard geleverde PMNN4083 accu heeft een batterijcapaciteit van 2820 mAh. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker extra lang met het apparaat kan werken en niet halverwege de dag moet stoppen met de werkzaamheden. Uiteraard raakt een accu een keer leeg en daarom is deze gemakkelijk te verwisselen, zodat er snel weer verder kan worden gewerkt. Naast de standaard 2820 mAh accu is er ook een speciale TIA4950 accu beschikbaar; de PMNN4083 met een capaciteit van 2900 mAh.

Meer informatie en specificaties kunt u vinden op de productpagina van de Motorola MOTOTRBO ION.