Motorola heeft een nieuwe innovatieve smart portofoon uitgebracht, de MOTOTRBO ION. Deze nieuwe smart portofoon is extra stevig en met veel mogelijkheden ontworpen en gebouwd. Hierdoor kunt u in iedere omgeving en locatie overweg met de nieuwe Motorola MOTOTRBO ION.

Deze nieuwe portofoon van Motorola maakt gebruik van een mix aan communicatie protocollen van 4G LTE, Wifi tot aan ondersteuning van het digitale MOTOTRBO netwerk en Wave PTX.

De grote voordelen van dit model zijn onder meer:

  1. Groot 4 inch touchscreen voor gebruik van apps
  2. Verschillende verbindingsmogelijkheden
  3. Extra beveiligde communicatie
  4. Lange batterijduur

Verschillende verbindingsmogelijkheden

De nieuwe smart portofoon heeft veel verschillende verbindingsmogelijkheden voor een optimaal bereik en beschikbaarheid. Het toestel kan gebruik maken van verschillende netwerken zoals 4G LTE, Wifi en/of het betrouwbare analoge of digitale MOTOTRBO netwerk. Daarnaast beschikt het ook over Bluetooth 5.0 LE waardoor accessoires makkelijk aangesloten kunnen worden. Zo is het mogelijk om gelijktijdig een bluetooth audio accessoire en een data apparaat aan te sluiten middels de Bluetooth connectie op deze portofoon. Door de verschillende mogelijkheden tot verbinden is de smart portofoon geschikt voor verschillende omgevingen. Is uw WiFi-verbinding niet beschikbaar of binnen bereik, dan zal deze ION MOTOTRBO smart portofoon automatisch zoeken naar een alternatief zoals 4G LTE.

Groot 4 inch touchscreen voor gebruik van apps

Het 4 inch scherm van de nieuwe MOTOTRBO ION is makkelijk te gebruiken door het extra stevige touchscreen. Hierdoor wisselt u makkelijk van applicatie die in het bedrijf gebruikt worden. Denk aan verschillende scan-, ticket- of zoekapps. Opent u gerust in het magazijn een e-mail of maak snel een foto van het product met de camera. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken als het toestel een keer valt. Het touchscreen en het toestel beschikken over extra stevige materialen van binnen en buiten.

Extra beveiligde communicatie

Doordat het apparaat veel verschillende mogelijkheden heeft, beschikt het ook over veel bedrijfsgevoelige informatie. Dit wilt u graag beveiligen tegen onbevoegde apparaten en personen. Het toestel beschikt daarom over het real-time scannen op gevaren zodat uw data en informatie veilig is en blijft.

Lange batterijduur

De standaard geleverde PMNN4083 accu heeft een batterijcapaciteit van 2820 mAh. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker extra lang met het apparaat kan werken en niet halverwege de dag moet stoppen met de werkzaamheden. Uiteraard raakt een accu een keer leeg en daarom is deze makkelijk te verwisselen, zodat er snel weer verder gewerkt kan worden. Naast de standaard 2820 mAh accu is er ook een speciale TIA4950 accu beschikbaar de PMNN4083 met een capaciteit van 2900 mAh.

Meer informatie en specificaties kunt u vinden op de productpagina van de Motorola MOTOTRBO ION.