Motorola CLP446e portofoon oortjes

Nieuwe portofoon oortjes voor de CLP446e

Motorola lanceerde, naast de onlangs geïntroduceerde CLP446e portofoon, ook een aantal nieuwe portofoon oortjes. Deze zijn ontworpen om gebruikers een hoge audiokwaliteit, verbeterd comfort en een lange levensduur van accessoires te bieden.

Door deze nieuwe CLP446e portofoon oortjes kunnen gebruikers kiezen uit verschillende audiomodellen. Bijvoorbeeld uit een in-ear oortje en een tweetal oortjes waarbij de accessoire op het oor gedragen wordt. Motorola luisterde bij de ontwikkeling van deze nieuwe audioaccessoires uitvoerig naar de feedback van hun klanten en verwerkte deze in een nieuw ontwerp.

De vernieuwde C-haak is ontworpen in volledig rubber. Dit biedt de gebruiker meer flexibiliteit en draagt bij aan het comfort tijdens lange diensten. Daarnaast zijn er voor de C-haak oortjes afneembare eartips (losse oordopjes) in verschillende maten verkrijgbaar. Deze bieden een betere isolatie in het oor en verminderen daarmee omgevingsgeluiden. De eartips kunt u uitdelen aan individuele gebruikers, zodat zij beschikken over een eigen eartip. Door de verschillende formaten zit er voor elke gebruiker een geschikte bij. Hierdoor kan een oortje vrij uitgewisseld, terwijl de eartips voor iedere gebruiker zorgen voor een optimaal draagcomfort.

Motorola PMLN8190 surveillance oortje CLP446e

De PMLN8190 is een professioneel ééndraads oortje die door zijn design de benaming ‘surveillance oortje’ heeft. Gebruikers krijgen de communicatie binnen via het transparante uiteinde van het oortje. Dit transparante draad is al jarenlang populair, vanwege zijn professionele uitstraling en de onopvallendheid. Dit type oortje wordt dan ook veelal ingezet in de beveiliging en veiligheid.

Meer informatie over de Motorola PMLN8190 vindt u hier.

Motorola PMLN8125 C-haak oortje CLP446e

De PMLN8125 is een comfortabel oortje dankzij zijn design, namelijk een C-oorhaak. Het oortje rust hierbij over het oor. Daardoor valt het oortje niet gemakkelijk uit en leidt het minder snel tot irritatie. De microfoon en PTT bevinden zich op het draad, net als bij de meeste oortjes. Dit C-haak oortje wordt met name ingezet in de retail en horeca.

Meer informatie over de Motorola PMLN8125 vindt u hier.

Motorola PMLN8077 verlengde C-haak oortje CLP446e

De PMLN8077 is net als het vorige model een C-haak oortje en is qua functionaliteiten en design grotendeels hetzelfde. Het enige verschil met de PMLN8125 is de lengte van de draad. Dit model heeft namelijk een langer draad in de vorm van een krulkabel. Daardoor is dit oortje dan ook meer geschikt voor het dragen van de portofoon aan een riem of broek tijdens het communiceren. 

Meer informatie over de Motorola PMLN8077 vindt u hier.

Voorganger oortjes CLP446e zijn niet compatibel

De nieuwe CLP446e heeft een verbeterde (nieuwe) connector gekregen. Daarom zijn de bestaande oortjes van het vorige model (CLP446) niet uitwisselbaar met oortjes van de nieuwe CLP446e. Dit betekent dat de portofoon oortjes HKLN4602, HKLN4603 en HKLN4529 niet compatibel zijn met de nieuwe portofoon: de CLP446e.

De hierboven beschreven nieuwe portofoon oortjes (PMLN8077, PMLN8125 en PMLN8190) zijn door de vernieuwde Twist en Lock connector enkel compatibel met de nieuwe CLP446e.