Icom IP501H LTE portofoon

Nieuwe 4G/LTE portofoon van Icom

Icom heeft een nieuwe portofoon aan haar assortiment toegevoegd; de IP501H. Dit is de nieuwste LTE portofoon en is vanaf nu verkrijgbaar bij SMELT.

Deze nieuwe LTE portofoon van Icom is speciaal ontworpen voor de zakelijke gebruiker die op zoek is naar een portofoon met een landelijke of Europese dekking via het mobiele netwerk.

De IP501H zit boordevol handige functionaliteiten die erg geschikt zijn voor (team)communicatie over grote afstanden. Voordelen en unieke verkoopargumenten van de IP501H zijn onder meer:

  • Dekking in heel Europa
  • Full-duplex communicatie
  • GPS-locatiebepaling
  • Waterbestendig volgens IP67-normering
  • Veiligheidsfunctionaliteiten voor alleenwerkers

U kunt de Icom IP501H per stuk kopen in combinatie met een mobiel data abonnement. Daarnaast is de LTE portofoon verkrijgbaar in verschillende pakketten, met of zonder oortjes of inclusief een multilader.

Zo bestelt u de IP501H van Icom in een pakket van zes stuks, eventueel met de meervoudige BC-211 multilader van Icom in plaats van de standaard meegeleverde enkelvoudige snellader. Op zoek naar een deal passend bij uw behoefte? Neem vandaag nog contact op met onze verkoopafdeling via telefoonnummer 088 - 60 666 00 voor de mogelijkheden en meest actuele Icom LTE prijzen en abonnementen.

Meer informatie over de IP501H van Icom kunt u vinden op onze productpagina van de Icom IP501H LTE portofoon.

Dekking in heel Europa met deze LTE portofoon

Maak in Nederland gebruik van het beste mobiele 4G-netwerk van KPN. Even geen bereik met KPN? Dan schakelt de 4G-portofoon automatisch over naar een netwerk binnen het bereik van de portofoon, zodat u in 99% van de gevallen beschikt over bereik. Ook in de rest van Europa kunt u de 4G-portofoon van Icom blijven gebruiken, dus ga gerust de grenzen over en blijf in direct contact met collega’s.

Meer informatie omtrent 4G/LTE portofoons? Lees onze kennisboog: Waarom kiezen voor een 4G/LTE portofoon?

Full-duplex communicatie mogelijkheden op 4G mobiele netwerk

In traditionele portofoons wordt de verbinding vaak half-duplex opgezet. Dit wil zeggen dat iedereen op hetzelfde frequentiekanaal om de beurt kan zenden (spreken). De IP501H kan zowel half-duplex als full-duplex verbindingen opzetten. Dat wil zeggen dat u met deze LTE portofoon gelijktijdig kunt zenden en ontvangen op hetzelfde kanaal. Deze functionaliteit is bij de Icom IP501H beschikbaar voor zowel individuele oproepen als groepsoproepen.

GPS-locatiebepaling middels de 4G portofoon van Icom

De IP501H van Icom is uitgevoerd met een ingebouwde GPS-chip, waarmee u in staat bent de locatiegegevens van de 4G portofoongebruikers op te halen. Erg handig wanneer uw medewerkers alleen werken en een alarmsignaal hebben afgegeven of wanneer u medewerkers efficiënt wilt aansturen in geval van een calamiteit.

Waterbestendig volgens IP67-normering

De IP501H LTE portofoon van Icom is uitgevoerd met een IP67-normering. Dat wil zeggen dat deze tot 1 meter diepte volledig stofdicht en waterdicht is. Let wel op dat deze waterbestendigheid getest is bij een duur van 30 minuten. Blijft de portofoon langer dan 30 minuten of dieper dan 1 meter onder water, dan bestaat de kans dat er water binnendringt dat vervolgens blijvende schade kan aanrichten aan de portofoon.

Veiligheidsfunctionaliteiten voor alleenwerkers

Naast het grote bereik (dekking in heel Europa) is de IP501H erg geschikt voor medewerkers die alleen het veld in gaan. Met functionaliteiten als Mandown en lone-worker biedt u extra bescherming voor deze medewerkers. Met lone-worker op de IP501H moet de medewerker op een eigen ingegeven interval kenbaar maken aan de rest van de portofoongebruikers dat deze nog actief is. Dit gebeurt door een knop in te drukken. Indien er geen melding wordt gemaakt, wordt deze omgezet naar een noodscenario. Mandown zorgt ervoor dat, wanneer een medewerker valt of ligt gedurende een ingegeven periode, er een automatisch noodscenario wordt gestart.

IP501H van Icom is direct beschikbaar bij SMELT

Als partner van Icom is SMELT een gespecialiseerde productspecialist op het gebied van LTE portofoons. Naast onze jarenlange ervaring met traditionele analoge portofoons zijn onze deskundige medewerkers getraind in de nieuwste digitale technieken. Zo bent u niet alleen aan het juiste adres voor het aankopen van deze nieuwe 4G portofoon, maar is SMELT ook in staat deze te integreren met uw huidige portofoonsysteem en kunt u tevens bij ons terecht voor aftersales support, reparaties en onderhoud van uw portofoonnetwerken.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust! Bezoek onze contactpagina voor onze gegevens.