Product was successfully added to your shopping cart.
Portofoons huren

U wilt portofoons huren voor tijdelijk gebruik tegen gunstige condities? Zoek niet verder, SMELT verhuurt portofoons door geheel het land. We doen bovendien meer dan verhuur alleen. We verzorgen ook het transport, de installatie en demontage van gehuurde materialen. Daarbij kunt u rekenen op praktisch advies en uitgebreide service. Kortom: we nemen u echt alle zorg uit handen. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

088 60 666 00

Landelijke Leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk Advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele Serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie

.

Verhuur van portofoons en netwerk(en)

Heeft u tijdelijk de behoefte aan (extra) portofoons voor een project of evenement? SMELT verhuurt portofoons in kleine én grote getalen door geheel het land voor alle denkbare toepassingen. We doen bovendien meer dan verhuur alleen. We verzorgen ook het transport, de installatie en demontage van gehuurde materialen. Daarbij kunt u rekenen op praktisch advies en uitgebreide service. Kortom: we nemen u echt alle zorg uit handen.

Voor elke situatie hebben wij een op-maat oplossing en een variëteit in apparatuur, opties en frequenties. SMELT verhuurt professionele portofoons van marktleider Motorola Solutions zodat u er zeker van bent van kwalitatieve hoogstaande apparatuur voor zorgeloze communicatie. Voor gebruik buiten de landsgrenzen en voor communicatie op korte afstand verhuren wij tevens licentievrije portofoons van het merk Kenwood (ProTalk). Mocht er onverhoopt een (communicatie)probleem of defect optreden dan kunt u beroep doen op onze landelijke storingsdienst. Naast het verhuren van portofoons, kunt u bij SMELT ook terecht voor het huren van netwerken (repeaters, base stations), mobilofoons, randapparatuur, applicaties, megafoons en ATEX portofoons, ATEX telefoons en ATEX tablets voor zowel de korte als lange termijn verhuur. Voor portofoons bieden wij diverse accessoires aan welke in combinatie gehuurd kunnen worden. Audioaccesoires waar u uit kunt kiezen zijn bijvoorbeeld headsets, oortelefoons (oortjes), handmicrofoon (remote speaker mike), koptelefoons, heavy duty headsets. Voor het draagcomfort bieden wij afhankelijk van het model portofoon, draagtassen, draagriemen en riemclips aan. Zoekt u een speciale accessoire of oplossing dan horen wij dat ook graag! Wij gaan tot het uiterste om aan uw wens te kunnen voldoen!

Vaak is huren uiteindelijk gunstiger de dan aanschaf van portofoons en accessoires, zeker als u daarbij nog eens de kosten voor de zendvergunning, het vervangen van batterijen, eventuele reparaties en jaarlijks onderhoud meeneemt. Wij bieden u de mogelijkheid tot het huren van portofoons vanaf één dag tot enkele weken of zelfs maanden. Wilt u langer dan 1 jaar huren dan bieden wij de mogelijkheid tot leasen. Voor meer informatie over onze huuroplossingen gebruikt u het contactformilier of belt u tijdens kantooruren met onze collega’s van de binnendienst via telefoonnummer 088-6066600.

Contactformulier

Mocht u na uw bezoek aan onze website nog vragen hebben, meer informatie wensen, advies of een offerte willen ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

* Verplichte velden

Ons Assortiment

Naast portofoons kunt u voor meer producten en diensten bij SMELT terecht. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van ons huidige assortiment. Wilt u op de hoogte blijven over nieuwe ontwikkelingen en uitbreiding van onze activiteiten? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief!

Verhuur toepassingen

Portofoon verhuur voor evenementen EVENEMENTEN PORTOFOONS HUREN Hoe groter het evenement, hoe groter de uitdaging. Maar voor zowel grote als kleine producties is SMELT sinds jaar en dag de betrouwbare partner wanneer het gaat om portofoon verhuur! Van lokale braderie tot het grootste festival, allen huren bij SMELT portofoons voor zekere communicatie gedurende en rondom het evenement. Indien gewenst draagt SMELT zorg voor technische of administratieve ondersteuning op uw evenement of leveren wij aanvullende diensten zoals tracking-and-tracing via GPS of opname van de portofoongesprekken.
Portofoon verhuur voor evenementen beveiliging BEVEILIGING PORTOFOONS HUREN Binnen de beveiligingsbranche is SMELT Europe zeker geen onbekende. Jarenlange samenwerkingen met diverse beveiligingsbedrijven en -organisaties bevestigen SMELT als toegewijd leverancier binnen de branche voor het huren van portofoons en mobilofoons. Graag bieden wij u onze apparatuur aan voor al uw tijdelijke kort- en langdurende bewaking en beveiligingsprojecten. Ook voor evenementenbeveiliging bieden wij huuroplossingen vanaf 1 dag inclusief het afleveren en ophalen van de huurmaterialen.
Portofoon verhuur voor verkeersbegeleiding VERKEERSBEGELEIDING PORTOFOONS HUREN Verkeersbegeleiding vraagt een hoge mate van flexibiliteit van uw organisatie, medewerkers maar ook van beschikbare apparatuur. De grote voorraad aan verhuurportofoons en de flexibiliteit van SMELT zorgen er voor dat u de portofoons snel beschikbaar op door u gewenste locatie. Voor communicatie op kortere afstanden verhuren wij de vergunningsvrije Kenwood Protalk portofoons welke veel binnen de branche gebruikt worden. Voor grotere afstanden verhuren wij professionele portofoons voor meer bereik, eventueel versterkt met een repeater of steunzender voor groter bereik.
Portofoon verhuur voor petrochemische industrie PETROCHEMISCHE INDUSTRIE PORTOFOONS HUREN Tijdelijk (extra) portofoons nodig voor een geplande shutdown of turnaround? Bij SMELT explosieveilige portofoons huren betekend dat u kunt vertrouwen op ATEX gecertificeerde portofoons van de marktleider Motorola zodat u deze verzekerd bent van betrouwbare apparatuur en communicatie gedurende uw project met onze storingsdienst stand-by. Naast explosieveilige portofoons kunt u bij ons ook terecht voor andere ATEX apparatuur zoals GSM mobiele telefoons, tablets, verlichting of sirenes.
Portofoon verhuur voor de bouw BOUW PORTOFOONS HUREN Voor tijdelijke bouwprojecten levert SMELT portofoons en accessoires door geheel het land inclusief haal-en brengservice. Voor iedere bouwlocatie, van tunnel tot hoogbouw, leveren wij de juiste portofoons met voldoende dekking (*een veldsterktemeting kan nodig zijn). Voor meerjarenprojecten biedt SMELT tevens een leaseconstructie aan inclusief service en onderhoud. Voor opdrachten in het buitenland ondersteunt SMELT met frequenties of bieden wij licentievrije portofoons naargelang uw keuze.
Portofoon verhuur voor film en theater producties TV, FILM & THEATER PORTOFOONS HUREN Voor televisie-, film en theaterproducties in binnen- en buitenland levert SMELT portofoons al geruimde tijd de portofoons. SMELT verhuurt portofoons aan producties variërend van 1 opnamedag tot meerdere maanden met opeenvolgende of periodieke draaidagen. Voor opnames verhuren wij ook vaak één of meerdere megafoons voor regisseur of productleider. De verhuurgoederen bezorgen wij op de door u gewenste locatie door geheel het land, en halen deze na afloop uiteraard weer op.

Mobilofoons huren

Naast portofoons biedt SMELT ook mobilofoons en basisposten aan voor communicatie op afstand, als centrale post of als tijdelijke inbouw. Voor alle analoge en digitale professionele technieken in de diverse frequentiebanden bieden wij Motorola mobilofoons aan. De mobilofoons worden geleverd met de juiste antennetechniek en gewenste accessoires (zoals handmicrofoon, tafelmicrofoon, voetpedaal of bedienpaneel).

Portofoon netwerk verhuur

Infrastructuur huren

Voor het vergoten van het bereik van de analoge of digitale portofoon en mobilofooncommunicatie biedt SMELT repeaters, steunzenders en base stations naargelang de gekozen techniek. Uiteraard verzorgen wij de installatie van het netwerk en antenneinstallatie op uw locatie. Mocht er onverhoopt tijdens de verhuur iets misgaan dan staan onze servicemedewerkers voor u klaar!

ATEX GSM & TABLET huren

Naast Motorola ATEX portofoons verhuren wij bij SMELT ook de nieuwste ATEX mobiele telefoons en ATEX tablets van i.safe MOBILE om een volledige ATEX communicatieoplossing te kunnen bieden. Van enkele stuks tot grote(re) aantallen kunt u bij ons terecht. Bent u geïnteresseerd in tijdelijke huur- of permanente leaseoplossing dan informeren wij u daar graag over.

Megafoons huren

Voor het toespreken van uw medewerkers of bezoekers bieden wij diverse megafoons voor de verhuur aan. Opties zijn behalve de geluids-sterkte bijvoorbeeld; sirene of afneembare microfoon. De megafoons worden gebruiksklaar bij u afgeleverd zodat u deze direct kan gebruiken. Voor langere verhuur worden oplaadbare batterijen en laders meegeleverd.

Waarom SMELT?

SMELT staat voor eerlijk, merkonafhankelijk en deskundig advies en dat alles tegen de beste prijs/kwaliteitverhouding. Samen met onze klanten kijken wij naar de communicatiebehoefte en wensen om zo de juiste oplossing te bieden. Dit maatwerk zit niet alleen in de apparatuur, maar ook in het netwerk, bereik (dekkingsgebied), eventuele accessoires, applicaties en/of koppelingen met andere systemen of processen. SMELT staat voor een duidelijke open communicatie met eerlijke feedback om zo tot een opbouwende en succesvolle samenwerking te komen.

SMELT levert en onderhoudt haar producten en diensten door geheel Nederland. De gecertificeerde medewerkers van SMELT zijn altijd getraind in de laatste technieken en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast mag u van ons flexibiliteit verwachten. Door onze jarenlange ervaring in de ondersteuning bij calamiteiten en binnen de evenementenbranche zijn we gewend en ingericht om snel te schakelen. Mocht u nog niet overtuigd zijn, dan laten wij onze klanten graag spreken; u kunt dan ook te allen tijde referenties bij ons opvragen.