Analoge portofoons

In de wereld van portofoons is de analoge technologie nog steeds springlevend. Bij SMELT begrijpen we de aantrekkingskracht van dit betrouwbare, klassieke systeem. De herkenbaarheid en betrouwbaarheid van het geluid van een analoge portofoon maakt het een solide keuze voor vele professionals, ondanks de voortdurende trend van digitalisering. De nieuwste generatie digitale portofoons zijn vaak nog in staat om analoog te functioneren, waardoor u als gebruiker kunt profiteren van het beste van beide werelden. U heeft de keuze tussen het vertrouwde, akoestische geluid van analoge communicatie of de meer geavanceerde mogelijkheden die digitale technologie biedt.

Bij SMELT combineren we een diepgaand begrip van deze technologie met meer dan twintig jaar ervaring in de industrie. We hebben een breed scala aan analoge portofoons in ons assortiment, geschikt voor diverse toepassingen zowel voor koop als voor het tijdelijk huren van analoge portofoons. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige, betaalbare oplossing of een geavanceerder systeem, onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen de juiste keuze te maken. Bij SMELT kiezen we voor kwaliteit, omdat we weten dat u dat ook doet. Kies voor SMELT, en ervaar het verschil dat onze expertise en toewijding kunnen maken.

Contacteer onze specialisten

Van maandag tot vrijdag van 9 tot 17u

Producten 1-32 van 69

Pagina
per pagina

Producten 1-32 van 69

Pagina
per pagina

Zendvergunning

Om een professionele analoge portofoon te kunnen gebruiken, dient men in het bezit te zijn van een geldige zendvergunning. In deze zendvergunning is opgenomen op welke frequentie, in welke frequentieband en op welk zendvermogen er gecommuniceerd mag worden. SMELT Europe ondersteunt uw organisatie graag bij de aanvraag en/of wijziging van uw zendmachtiging. Voor vragen of meer informatie inzake analoge portofonie kunt u contact opnemen met onze productspecialisten. Voor meer informatie over zendvergunning, lees dan ons kennisbank artikel: Wat betekent het zendvermogen van een portofoon. of Hoe een portofoon vergunning aanvragen.

analoge portofoons versus nieuwe technieken

Met de komst van de digitale technieken voor portofonie is de populariteit van analoge portofoons sterk afgenomen. Portofoongebruikers kiezen steeds vaker voor een digitale portofoon. De voornaamste reden is dat digitale portofooncommunicatie vele verbeteringen met zich meebrengt ten opzichte van analoge portofoons. Voorbeelden hiervan zijn de verbeterde audiokwaliteit, een groter bereik, langere accuduur en mogelijkheden om de portofoon nog verder te integreren in de bedrijfsprocessen. Doordat de nieuwe generatie portofoons ook vaak in analoge modus te gebruiken zijn, is op termijn een overstap naar digitale portofonie mogelijk.

Analoge portofoonmerken

Elk portofoonmerk heeft nog steeds analoge portofoons in hun assortiment, wat resulteert in een brede variëteit aan merken en modellen met verschillende specificaties. Bij SMELT bieden we niet alleen een diversiteit aan bekende portofoonmerken aan, maar we staan ook klaar voor de verkoop, verhuur, lease en zelfs het onderhoud van deze analoge portofoons. Vertrouw op ons voor een complete en betrouwbare portofoonoplossing van de merken die we hieronder hebben opgesomd

Portofoons huren begint bij SMELT

Enkel tijdelijk portofoons nodig?
Kies slim, kies voor huren!

Huren of Leasen van portofoons

Analoge end of life portofoons