Hytera analoge portofoons

Hytera, vroeger bekend als HYT, heeft een lange en succesvolle geschiedenis in het leveren van hoogwaardige analoge portofoons. De erfenis van toonaangevende modellen zoals de TC-610 en TC-700 wordt voortgezet, ondanks dat deze modellen een aantal jaren geleden zijn uitgefaseerd. Hytera blijft een sterke speler in de analoge portofoonmarkt met de introductie van hun nieuwste AP-serie, waaronder de AP515 en AP585. Deze nieuwe analoge portofoons zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van moderne communicatie, terwijl ze trouw blijven aan de beproefde en betrouwbare analoge technologie. Ze bieden een naadloze communicatie-ervaring en vormen een solide alternatief voor gebruikers die de voorkeur geven aan analoge portofoons.

Bij SMELT, begrijpen we dat er nog steeds een sterke vraag is naar betrouwbare en robuuste analoge portofoons. Dat is de reden waarom we trots de analoge portofoons van Hytera in ons assortiment hebben. Ons team van ervaren professionals staat altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste portofoon voor uw situatie, of deze nu analoog of digitaal is. Onze service stopt niet bij de verkoop - we bieden ook verhuur, onderhoud en ondersteuning voor alle Hytera producten. Met SMELT kunt u erop vertrouwen dat u de beste keuze maakt voor uw communicatiebehoeften. Mocht u een Hytera portofoon willen die zowel analoge als digitale ondersteuning biedt, dan nodigen wij u uit om onze digitale Hytera portofoon pagina te bekijken.

Contacteer onze specialisten

Van maandag tot vrijdag van 9 tot 17u

13 producten

per pagina

13 producten

per pagina
Hytera logo

Hytera portofoons

Stap in de wereld van Hytera's portofoons, een plek waar technologische vooruitgang en topkwaliteit hand in hand gaan. Hytera's assortiment is ontworpen om te voldoen aan de strengste communicatie-eisen, of u nu op zoek bent naar robuuste portofoons voor industriële toepassingen of kleine handzame oplossingen voor communicatie in de Horeca. Met Hytera blijft u altijd verbonden, waar u ook bent.

Hytera Analoge end of life portofoons