Motorola Explosieveilige ATEX Portofoons

Motorola Solutions is al jaren de onbetwiste marktleider op het gebied van ATEX portofoons. Bekende Motorola ATEX-modellen zijn onder andere de Motorola GP340 Ex, GP380 Ex en MTP850 Ex. Met de komst van digitale spraaktechnieken trekt Motorola Solutions het succes verder door met DMR ATEX portofoons uit het Motorola MOTOTRBO assortiment. Door deze digitale techniek bent u verzekerd van kwaliteit die voldoet aan de strenge ATEX-normeringen. De DMR ATEX portofoons kunnen ook nog communiceren op de analoge portofoonnetwerken. Door deze mogelijkheid hoeft de gebruiker niet direct volledig over te stappen op digitaal en kan men indien gewenst stapsgewijs naar digitaal migreren. Ook op het gebied van TETRA ATEX bent u bij Motorola verzekerd van de hoge kwaliteitseisen en de nieuwste functionaliteiten om uw gebruikers veilig te laten werken in explosiegevaarlijke omgevingen.

Meer informatie

MOTOROLA MOTOTRBO DMR DP4401EX EN DP4801EX ATEX PORTOFOONS

Motorola heeft twee robuuste ATEX portofoons ontwikkeld in de digitale MOTOTRBO DMR-lijn. De Motorola DP4401 Ex ATEX is een portofoon zonder display en de Motorola DP4801 Ex is de uitvoering met display en toetsenbord. Zowel de DP4401Ex als de DP4801 Ex zijn gecertificeerd voor gebruik in Zone 1 ATEX-ruimtes en dragen de ATEX-classificeringscode voor gas: II 2G Ex ib IIC T4 Gb en voor stof: II 2D Ex ib IIIC T130°C Db. De Motorola DP4401 Ex en de DP4801 Ex portofoons zijn verkrijgbaar in zowel de UHF- als VHF-frequentieband met een zendvermogen van 1 watt en kunnen communiceren op zowel digitale als analoge kanalen.

MOTOROLA TETRA MTP8500 Ex EN MTP8550 Ex ATEX PORTOFOONS

Ook voor de zeer betrouwbare TETRA standaard heeft Motorola Solutions twee high-end portofoons in het assortiment. De TETRA ATEX portofoons zijn onderdeel van de MTP8000 serie en zijn verkrijgbaar in een uitvoering zonder display (MTP8500 Ex) en met display en een full-keypad (MTP8850 Ex). De MTP8500 en MTP8550 ATEX toestellen zijn beide gecertificeerd voor gebruik in Zone 1 ATEX-ruimtes en dragen de ATEX-classificeringscode voor gas: II 2G Ex ib IIC T4 Gb en voor stof: II 2D Ex ib IIIC T90°C Db. De portofoons werken op de TETRA-frequentie in de band van 350 MHz tot en met 470 MHz.

EOL ATEX PORTOFOON MODELLEN VAN MOTOROLA

Motorola Solutions heeft een lange historie als het gaat om ATEX portofoons en heeft onlangs zijn analoge ATEX portofoonassortiment vernieuwd voor nieuwe digitale DMR ATEX portofoons. De End-Of-Life ATEX GP-serie modellen, worden door SMELT Europe nog altijd onderhouden en indien nodig gerepareerd. Tevens zijn via SMELT nog altijd batterijen en accessoires van ATEX leverbaar voor deze portofoons. Bij ATEX-gecertificeerde accessoires kunt u denken aan (helm) headsets, remote speaker mics (RSM) en lederen of nylon draagtassen. Mocht uw portofoon niet vermeld staan op onze website, neemt u dan contact op met onze verkoop binnendienst. Onze productspecialisten helpen u graag verder en kunnen u voorzien van een deskundig en passend advies.

MOTOROLA ATEX-GARANTIE

De ATEX portofoons van Motorola hebben een standaard fabrieksgarantie die varieert van 12 tot 24 maanden na aanschaf, afhankelijk van het model. Motorola Solutions biedt de mogelijkheid om de standaard garantie te verlengen naar 3 of 5 jaar. Motorola biedt deze aanvullende dienst aan als Service From the Start. SMELT Europe informeert u graag verder over de standaard garanties en uitbreiding hiervan.

Mochten er naar aanleiding van uw bezoek nog vragen zijn, neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.