Motorola digitale portofoon

Motorola digitale portofoons kopen, betekent een keuze uit een breed assortiment aan verschillende portofoon modellen. Van een kleine compacte goedkope digitale portofoon tot een grotere handzame digitale portofoon met uitgebreide mogelijkheden. Het uitgebreide aanbod van Motorola zorgt ervoor dat iedere portofoon gebruiker een digitale portofoon set kan vinden die aansluit bij zijn of haar wensen. Motorola biedt haar producten aan onder het label MOTOTRBO, werkend middels de digitale DMR standaard. Het voornaamste verschil met alternatieve portofoon fabrikanten en merken is dat Motorola al bijna een eeuw marktleider is en vooruit loopt met nieuwe ontwikkelingen.

Motorola digitale portofoons komen keer op keer als beste uit de test of review, vanwege de degelijke uitvoering, gebruiksgemak, bereik en compatibiliteit met andere technieken en systemen. Voor de nieuwe reeks digitale portofoons worden continu unieke Motorola accessoires uitgebracht, zodat u een ruime keuze heeft aan headsets, oortjes, batterijen, antennes en laders. Overstappen van analoge naar digitale Motorola portofoons was nog nooit zo makkelijk. De meeste Motorola DMR portofoons van Motorola kunnen namelijk naast de digitaal geprogrammeerde PMR frequenties/kanalen ook een gedeeltelijke of volledige analoge programmering bevatten. Afhankelijk van het model bieden de digitale portofoons van Motorola ook mogelijkheden als GPS-tracking, IP-verbindingen, data en statusberichten verzenden of ontvangen. Door middel van één of meerdere Motorola repeaters kan een groter dekkingsgebied worden gecreëerd. Digitale portofoons afluisteren, is voor de meeste modellen te voorkomen door middel van een optionele Motorola licentie met encryptie.

Naast kopen kunt u bij SMELT Europe voor kortere periodes digitale Motorola portofoons huren of voor één of meerdere jaren Motorola portofoons leasen. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Contacteer onze specialisten

Van maandag tot vrijdag van 9 tot 17u

19 producten

per pagina

19 producten

per pagina
Motorola logo

Motorola portofoons

Stap in de toekomst van communicatie met Motorola's portofoons. De portofoons van Motorola bieden superieure geluidskwaliteit, grotere bereik en geavanceerde functies. Met Motorola portofoons, ervaart u communicatie op een geheel nieuw niveau en bent u verzekerd van top kwaliteit voor betrouwbare communicatie.

Motorola digitale end of life portofoons