Portofoons huren

U wilt portofoons huren voor tijdelijk gebruik tegen gunstige condities? SMELT verhuurt portofoons door het gehele land. Daarbovenop verzorgen we ook het transport, de installatie en demontage van gehuurde materialen. Ook kunt u rekenen op praktisch advies en uitgebreide service. Kortom: we nemen echt alle zorg uit handen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het huren van portofoons of voor een vrijblijvende offerte.

+32 (0)3 36 135 36

Portofoonverhuur naar uw behoefte

Heeft u tijdelijk behoefte aan (extra) portofoons? SMELT verhuurt portofoons in kleine én grote getalen door het gehele land, voor alle denkbare toepassingen. Met ruim 20 jaar ervaring in portofoonverhuur bent u met SMELT verzekerd van een partner met uitstekende ondersteuning voor, tijdens en na uw project of evenement. Daarbij bieden wij een verhuurvloot bestaande uit buitengewoon goed onderhouden analoge en digitale portofoons van onder andere Motorola.

Voor elke situatie hebben wij een oplossing op maat en een variëteit in apparatuur, opties en frequenties. SMELT verhuurt professionele portofoons van marktleider Motorola Solutions, zodat u zeker bent van kwalitatief hoogstaande apparatuur voor zorgeloze communicatie. Voor gebruik buiten de landsgrenzen en voor communicatie op korte afstand verhuren wij tevens licentievrije portofoons van het merk Kenwood JVC (ProTalk). Naast het verhuren van portofoons kunt u bij SMELT ook terecht voor het huren van netwerken (repeaters, base stations), mobilofoons, randapparatuur, applicaties en megafoons. Daarnaast verhuren wij voor de industrie explosieveilige ATEX portofoons, ATEX telefoons en ATEX tablets. Zowel voor de korte als de lange termijn. In combinatie met de portofoons kunt u ook accessoires zoals portofoon oortjes huren in diverse uitvoeringen. Andere audioaccessoires, zoals headsets, oortelefoons, handmicrofoons (remote speaker mike), koptelefoons en heavy duty headsets zijn ook in groten getale beschikbaar. Voor het draagcomfort bieden wij, afhankelijk van het model portofoon, draagtassen, draagriemen en riemclips aan. Zoekt u een speciale accessoire of oplossing? Dan horen wij dat ook graag. Wij gaan tot het uiterste om aan uw wens te kunnen voldoen!

Waarom kiezen voor portofoonverhuur

Vaak is huren uiteindelijk gunstiger dan de aanschaf van portofoons en accessoires. Zeker als u bij portofoons huren de kosten meerekent voor de zendvergunning, het vervangen van batterijen, eventuele reparaties en jaarlijks onderhoud. De portofoons huren prijs varieert afhankelijk van de gekozen periode. Zo kunt u al vanaf één dag tot enkele weken of zelfs maanden tegen een vaste portofoonverhuur prijs de materialen huren. Wilt u langer dan één jaar huren? Dan bieden wij de mogelijkheid tot leasen. Wilt u meer informatie over onze huuroplossingen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel tijdens kantooruren naar +32 (0)3 36 135 36.

Contactformulier

Mocht u na uw bezoek aan onze website nog vragen hebben, meer informatie wensen, advies of een offerte willen ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Digitale portofoons huren

Op zoek naar optimale digitale spraakcommunicatie? Huur dan de nieuwste digitale portofoons van marktleider Motorola Solutions, voorzien van de DMR MOTOTRBO technologie. Met deze digitale techniek bent u zeker van een optimaal bereik en duidelijke spraak. Ook zijn er geavanceerde functionaliteiten in combinatie met applicaties en/of accessoires.

ATEX portofoons huren

ATEX explosieveilige portofoons zijn geschikt voor de (petro)chemische industrie en alle andere omgevingen waar ATEX een vereiste is. SMELT Europe beschikt over een grote verhuurvloot aan EX-gecertificeerde Motorola portofoons en accessoires volgens de ATEX richtlijnen. Wij bieden dit aan tegen de scherpste condities en met het hoogste serviceniveau.

TETRA portofoons huren

Motorola TETRA portofoons huren voor de korte of langere termijn? Bij SMELT zijn deze uit voorraad leverbaar, van enkele stuks tot grote aantallen. Informeer direct naar de mogelijkheden.

Analoge portofoons huren

Kiest u voor het oude vertrouwde analoge geluid? Ook dan kunt u bij SMELT terecht. Wij bieden nog altijd de analoge Motorola GP340 en GP360 VHF en UHF portofoons aan.

Ons assortiment

SMELT staat al ruim twee decennia bekend als portofoonleverancier, maar ons assortiment is breder dan dat. Ook voor mobilofoons, pagingsystemen, bodycams, netwerkoplossingen en applicaties kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie over onze producten kijkt u op de productwebsite of laat u adviseren door onze ervaren productspecialisten!

Verhuur toepassingen

Portofoon verhuur voor evenementen

Evenementen

Hoe groter het evenement, hoe groter de uitdaging. Voor zowel grote als kleine producties is SMELT sinds jaar en dag de betrouwbare partner wanneer het gaat om portofoonverhuur! Van lokale braderie tot het grootste festival; bij SMELT portofoons bent u verzekerd van betrouwbare communicatie gedurende en rondom het evenement. Indien gewenst draagt SMELT zorg voor technische of administratieve ondersteuning op uw evenement. Ook leveren wij aanvullende diensten, zoals tracking-and-tracing via GPS of opname van de portofoongesprekken.

Portofoon verhuur voor evenementen beveiliging

Beveiliging

Binnen de beveiligingsbranche is SMELT Europe zeker geen onbekende. Jarenlange samenwerkingen met diverse beveiligingsbedrijven en -organisaties bevestigen SMELT als toegewijd leverancier voor het huren van portofoons en mobilofoons binnen de branche. Graag bieden wij u onze apparatuur aan voor al uw tijdelijke kort- en langdurende bewakings- en beveiligingsprojecten. Ook voor evenementenbeveiliging bieden wij huuroplossingen vanaf één dag, inclusief het afleveren en ophalen van de huurmaterialen.

Portofoon verhuur voor verkeersbegeleiding

Verkeersbegeleiding

Verkeersbegeleiding vraagt een hoge mate van flexibiliteit van uw organisatie, uw medewerkers en van uw beschikbare apparatuur. De grote voorraad aan verhuurportofoons en de flexibiliteit van SMELT zorgen ervoor dat u de portofoons snel beschikbaar heeft op de door u gewenste locatie. Voor communicatie op kortere afstanden verhuren wij de Kenwood Protalk portofoons (TK-3501, TK-3601D en TK-3701D), die veel binnen de branche worden gebruikt. Voor grotere afstanden, en dus een groter bereik, verhuren wij professionele portofoons. Deze kunnen ook nog extra worden versterkt met een repeater of steunzender.

Portofoon verhuur voor petrochemische industrie

Petrochemische industrie

Tijdelijk (extra) portofoons nodig voor een geplande shutdown of turnaround? Huurt u explosieveilige portofoons bij SMELT dan kunt u vertrouwen op ATEX gecertificeerde portofoons van marktleider Motorola. Zo bent u verzekerd van betrouwbare apparatuur en communicatie gedurende uw project. Daarnaast kunt u bouwen op onze storingsdienst. Naast explosieveilige portofoons kunt u bij ons ook terecht voor andere ATEX apparatuur, zoals GSM mobiele telefoons, tablets, verlichting of sirenes.

Portofoon verhuur voor de bouw

Bouw

Voor tijdelijke bouwprojecten levert SMELT portofoons en accessoires door geheel het land, inclusief haal- en brengservice. Voor iedere bouwlocatie, van tunnel tot hoogbouw, leveren wij de juiste portofoons met voldoende dekking (daarbij kan een veldsterktemeting nodig zijn). SMELT biedt voor meerjarenprojecten tevens een leaseconstructie aan, inclusief service en onderhoud. Voor opdrachten in het buitenland ondersteunt SMELT zowel portofoons met frequenties als licentievrije portofoons.

Portofoon verhuur voor film en theater producties

Film, TV & Theater

Voor televisie-, film- en theaterproducties in binnen- en buitenland levert SMELT al geruime tijd portofoons. Het is mogelijk om portofoons te huren variërend van één opnamedag tot meerdere maanden, met opeenvolgende of periodieke draaidagen. Daarnaast verhuren wij vaak één of meerdere megafoons voor de regisseur of productleider. De verhuurgoederen bezorgen wij op de door u gewenste locatie door geheel het land en halen deze na afloop uiteraard weer op.

Waarom SMELT

SMELT staat voor eerlijk, merkonafhankelijk en deskundig advies en dat alles tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Samen met onze klanten kijken wij naar de communicatiebehoefte en wensen om zo de juiste oplossing te bieden. Dit maatwerk zit niet alleen in de apparatuur, maar ook in het netwerk, bereik (dekkingsgebied), eventuele accessoires, applicaties en/of koppelingen met andere systemen of processen. SMELT staat voor een duidelijke open communicatie met eerlijke feedback, om zo tot een opbouwende en succesvolle samenwerking te komen. SMELT Europe levert producten en diensten door geheel het land. De gecertificeerde medewerkers van SMELT zijn altijd getraind in de laatste technieken en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast mag u van ons flexibiliteit verwachten. Door onze jarenlange ervaring in de ondersteuning bij calamiteiten en binnen de evenementenbranche zijn we gewend en ingericht om snel te schakelen. Mocht u nog niet overtuigd zijn, dan laten wij onze klanten graag spreken; u kunt te allen tijde referenties bij ons opvragen.

Michel Frelink Michel Frelink