Portofoons huren

Verder zoeken is niet nodig, bij SMELT huren bedrijven en organisaties al ruim 25 jaar de kwalitatief beste portofoons tegen gunstige condities. Door geheel België verzorgen we ook het transport, de installatie en demontage van gehuurde materialen.

Ook kunt u rekenen op praktisch advies en uitgebreide service. Kortom: we nemen echt alle zorg uit handen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

+32 (0)3 36 135 36
Portofoons huren begint bij SMELT

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan

Huren of Leasen van portofoons

Verhuur portofoons in heel België

Heeft u tijdelijk behoefte aan (extra) portofoons? SMELT verhuurt portofoons in kleine én grote getalen door het gehele land, voor alle denkbare toepassingen. Met ruim 25 jaar ervaring in portofoonverhuur bent u met SMELT verzekerd van een partner met uitstekende ondersteuning voor, tijdens en na uw project of evenement. Daarbij bieden wij een verhuurvloot bestaande uit buitengewoon goed onderhouden analoge en digitale portofoons van onder andere Motorola. Mocht er onverhoopt een (communicatie)probleem of defect optreden, dan kunt u altijd een beroep doen op onze landelijke storingsdienst. Naast het verhuren van portofoons kunt u bij SMELT ook terecht voor het huren van netwerken (repeaters, base stations), mobilofoons, randapparatuur en applicaties. In combinatie met de portofoons kunt u ook kiezen voor diverse accessoires zoals oortjes, headsets, handmicrofoons, koptelefoons en draagtassen. Zoekt u een speciale accessoire of oplossing? Dan horen wij dat ook graag. Wij gaan tot het uiterste om aan uw wens te kunnen voldoen!

Verhuurprijzen

Hieronder vindt u onze standaard verhuurtarieven. Afhankelijk van de gekozen techniek, periode, aantallen, accessoires bieden wij u nog een korting op de genoemde prijzen. Neem contact met ons op voor een verhuurofferte op maat.

 • Vanaf 1 dag € 5,99 per stuk per dag
 • Vanaf 1 week € 4,49 per stuk per dag
 • Vanaf 1 maand € 2,49 per stuk per dag
 • Vanaf 6 maanden € 1,99 per stuk per dag
 • Vanaf 12 maanden € 1,49 per stuk per dag

Huren vaak voordeliger dan kopen

Vaak is huren uiteindelijk gunstiger dan de aanschaf van portofoons en accessoires. Zeker als u bij portofoons huren de kosten meerekent voor de zendvergunning, het vervangen van batterijen, eventuele reparaties en jaarlijks onderhoud. De verhuurprijs varieert afhankelijk van de gekozen periode. Zo kunt u al vanaf één dag tot enkele weken of zelfs maanden tegen een vaste vooraf afgesproken prijs de portofoons huren. Wilt u langer dan één jaar huren? Dan bieden wij ook de mogelijkheid tot leasen. Wilt u meer informatie over onze oplossingen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel tijdens kantooruren naar +32 (0)3 36 135 36.

Veelgestelde vragen

 • Onze prijzen voor het huren van een portofoon zijn gebaseerd op verschillende factoren, zoals:

  1. Het aantal dagen dat u de portofoon nodig heeft
  2. Het type portofoon
  3. Eventuele accessoires

  Neem voor een specifieke prijs contact met ons op. Wij bieden concurrerende prijzen en helpen u om de beste oplossing voor uw project te vinden.

 • Onze verhuurtermijnen zijn flexibel: van een dag tot een jaar en alles daartussenin. Ook langer is mogelijk, dan kan een portofoon leasen voordeliger zijn. Wij begrijpen dat elk project uniek is. Daarom werken we graag met u samen om een verhuurtermijn te bepalen dat bij u past. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 • Het bereik van een portofoon is afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

  1. Het type portofoon
  2. De omgeving
  3. Eventuele obstakels

  Onze portofoons zijn ontworpen om een betrouwbare verbinding te garanderen, zelfs in uitdagende omgevingen. Op basis van uw specifieke projectbehoeften en locatie kunnen wij u een meer gedetailleerde inschatting geven van het bereik van onze portofoons. Mocht het bereik niet voldoende zijn, dat kunnen we het bereik vergroten met steunzenders of repeaters. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 • Ja, wij verhuren ook een verscheidenheid aan portofoon accessoires. Denk bijvoorbeeld aan opladers, oortjes, headsets en extra batterijen. Wij zorgen ervoor dat u alles heeft wat u nodig heeft voor een soepele en efficiënte verhuurervaring. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze beschikbare accessoires.

 • Ja, bij ons kunt u ook ATEX-gecertificeerde portofoons huren voor gebruik in explosieve omgevingen, waaronder olie- en gasvelden, chemische fabrieken en mijnbouw. Onze ATEX-portofoons zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de strenge veiligheidsvereisten in deze omgevingen. Ze bieden betrouwbare communicatie in gevaarlijke situaties. Als u op zoek bent naar ATEX-portofoons voor uw project, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over beschikbare modellen en prijzen.

 • Ja, wij verhuren portofoons door heel België, inclusief Antwerpen. Of u nu in de stad bent of daarbuiten, wij helpen u graag met het huren van de portofoons die u nodig heeft. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze beschikbare portofoons en hoe wij u kunnen helpen.

 • Onze minimale huurperiode is één dag. Er is geen maximale huurperiode. We vinden het belangrijk dat uw huurperiode aansluit op uw behoeften. Daarom kunt u altijd bij ons terecht; ongeacht of u nu voor een dag, een week, een maand of een jaar portofoons wilt huren. Ook bieden we flexibele verlengingsopties, voor wanneer dat nodig is. Naast huur kunt u ook bij ons terecht voor lange termijn leasen van portofoons, randapparatuur en infrastructuur. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het huren of leasen van portofoons.

 • Ja, dat kan zeker. Neem dan bij voorkeur enkele weken voor uw verwachte gebruiksdatum contact met ons op. Dan kunnen wij uw verzoek verwerken en ervoor zorgen dat de gewenste portofoons op tijd beschikbaar zijn. Neem voor meer informatie over het reserveren van portofoons gerust contact met ons op.

 • In sommige gevallen is een aanbetaling vereist. Hoeveelheid en betaalwijzen hangen af van de specifieke huurovereenkomst en het aantal portofoons. Vragen over aanbetalingen bij het huren van portofoons? Onze medewerkers helpen u graag. Gebruik het contactformulier op deze pagina of bel met +32 (0)3 36 135 36.

 • Ja, technische ondersteuning is altijd beschikbaar tijdens het huren van een portofoon. Welke ondersteuning u krijgt, hangt af van uw contract. Wij bieden zowel telefonische ondersteuning als ondersteuning op locatie. Onze technische medewerkers zijn opgeleid en ervaren in het oplossen van technische problemen met portofoons. Zij werken snel, effectief en voorzien u van de juiste hulp en ondersteuning. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte problemen tijdens het gebruik van uw gehuurde portofoon. Heeft u technische hulp nodig tijdens het huren van een portofoon? Neem dan gerust contact met ons op: wij staan altijd klaar om u te helpen.

 • Bij het huren van een portofoon zijn er soms extra kosten verbonden, zoals:

  1. Bezorg- en afleverkosten
  2. Kosten voor accessoires
  3. Extra batterijen

  Dit is afhankelijk van de specifieke huurovereenkomst en de locatie. Neem contact met ons op voor meer informatie over de specifieke kosten die zijn verbonden aan het huren van een portofoon.

Gerelateerde artikelen

Verhuur categorieën

Digitale portofoons huren

Digitale Portofoos Huren

Op zoek naar optimale digitale spraakcommunicatie? Huur dan de nieuwste digitale portofoons van marktleider Motorola Solutions, voorzien van de DMR MOTOTRBO technologie. Met deze digitale techniek bent u zeker van een optimaal bereik en duidelijke spraak. Ook zijn er geavanceerde functionaliteiten in combinatie met applicaties en/of accessoires.

LTE/4G portofoons huren

LTE/4G Portofoons Huren

Op zoek naar een huur portofoon met een landelijk bereik? Huur dan de allernieuwste LTE-portofoons van Motorola of Telox en geniet van portofoons met een landelijk bereik. Ideaal wanneer uw activiteiten plaats vinden in verschillende delen van het land.

ATEX portofoons huren

ATEX Portofoons Huren

ATEX explosieveilige portofoons zijn geschikt voor de (petro)chemische industrie en alle andere omgevingen waar ATEX een vereiste is. SMELT Europe beschikt over een grote verhuurvloot aan EX-gecertificeerde Motorola portofoons en accessoires volgens de ATEX richtlijnen. Wij bieden dit aan tegen de scherpste condities en met het hoogste serviceniveau.

Digitale portofoons huren

TETRA Portofoons Huren

Motorola TETRA portofoons huren voor de korte of langere termijn? Bij SMELT zijn deze uit voorraad leverbaar, van enkele stuks tot grote aantallen. Informeer direct naar de mogelijkheden.

Analoge portofoons huren

Analoge Portofoons Huren

Kiest u voor het oude vertrouwde analoge geluid? Ook dan kunt u bij SMELT terecht. Wij bieden nog altijd de analoge Motorola GP340 en GP360 VHF en UHF portofoons aan.

Vergunningsvrije portofoons huren

Vergunningsvrije Portofoons Huren

Op zoek naar betrouwbare en flexibele communicatie zonder de noodzaak van een vergunning? Overweeg dan het huren van de nieuwste vergunningsvrije portofoons zoals de Kenwood TK-3701D, voorzien van zowel digitale als analoge communicatiemogelijkheden.

Ons assortiment

SMELT staat al ruim twee decennia bekend als portofoonleverancier, maar ons assortiment is breder dan dat. Ook voor mobilofoons, pagingsystemen, bodycams, netwerkoplossingen en applicaties kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie over onze producten kijkt u op de productwebsite of laat u adviseren door onze ervaren productspecialisten!

Waarom SMELT

SMELT staat voor eerlijk, merkonafhankelijk en deskundig advies en dat alles tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Samen met onze klanten kijken wij naar de communicatiebehoefte en wensen om zo de juiste oplossing te bieden. Dit maatwerk zit niet alleen in de apparatuur, maar ook in het netwerk, bereik (dekkingsgebied), eventuele accessoires, applicaties en/of koppelingen met andere systemen of processen. SMELT staat voor een duidelijke open communicatie met eerlijke feedback, om zo tot een opbouwende en succesvolle samenwerking te komen. SMELT Europe levert producten en diensten door geheel het land. De gecertificeerde medewerkers van SMELT zijn altijd getraind in de laatste technieken en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast mag u van ons flexibiliteit verwachten. Door onze jarenlange ervaring in de ondersteuning bij calamiteiten en binnen de evenementenbranche zijn we gewend en ingericht om snel te schakelen. Mocht u nog niet overtuigd zijn, dan laten wij onze klanten graag spreken; u kunt te allen tijde referenties bij ons opvragen.

Michel Frelink Michel Frelink

Onze partners en merken