ClickCease

Portofoons huren

U wilt portofoons huren voor tijdelijk gebruik tegen gunstige condities? Zoek niet verder: SMELT verhuurt portofoons door het gehele land. We doen bovendien meer dan portofoonverhuur alleen. We verzorgen ook het transport, de installatie en demontage van gehuurde materialen. Daarbij kunt u rekenen op praktisch advies en uitgebreide service. Kortom: we nemen echt alle zorg uit handen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over portofoons verhuur of een vrijblijvende offerte.

03 36 135 36

Portofoon verhuur naar uw behoefte

Heeft u tijdelijk de behoefte aan (extra) portofoons? SMELT verhuurt portofoons in kleine én grote getalen door het gehele land, voor alle denkbare toepassingen. Met ruim 20 jaar ervaring in portofoonverhuur bent u met SMELT verzekert van een partner met uitstekende ondersteuning voor, tijdens en na uw project of evenement. Daarbij bieden wij een verhuurvloot bestaande uit buitengewoon goed onderhouden analoge en digitale portofoons van o.a. Motorola.

Voor elke situatie hebben wij een oplossing op maat en een variëteit in apparatuur, opties en frequenties. SMELT verhuurt professionele portofoons van marktleider Motorola Solutions, zodat u zeker bent van kwalitatief hoogstaande apparatuur voor zorgeloze communicatie. Voor gebruik buiten de landsgrenzen en voor communicatie op korte afstand verhuren wij tevens licentievrije portofoons van het merk Kenwood JVC (ProTalk). Mocht er onverhoopt een (communicatie)probleem of defect optreden, dan kunt u altijd een beroep doen op onze landelijke storingsdienst. Naast het verhuren van portofoons kunt u bij SMELT ook terecht voor het huren van netwerken (repeaters, base stations), mobilofoons, randapparatuur, applicaties en megafoons. Daarnaast verhuren wij voor de industrie explosieveilige ATEX portofoons, ATEX telefoons en ATEX tablets voor zowel de korte als lange termijn. In combinatie met de portofoons kunt u ook accessoires zoals portofoon oortjes huren in diverse uitvoeringen. Andere audioaccessoires, zoals headsets, oortelefoons, handmicrofoons (remote speaker mike), koptelefoons en heavy duty headsets zijn ook in grote getale beschikbaar. Voor het draagcomfort bieden wij, afhankelijk van het model portofoon, draagtassen, draagriemen en riemclips aan. Zoekt u een speciale accessoire of oplossing? Dan horen wij dat ook graag. Wij gaan tot het uiterste om aan uw wens te kunnen voldoen!

Waarom kiezen voor portofoonverhuur?

Vaak is huren uiteindelijk gunstiger dan aanschaf van portofoons en accessoires, zeker als u bij portofoons huren kosten meeneemt voor de zendvergunning, het vervangen van batterijen, eventuele reparaties en jaarlijks onderhoud. De portofoons huren prijs varieert afhankelijk van de gekozen periode. Zo kunt u al vanaf één dag tot enkele weken of zelfs maanden tegen een vaste portofoon verhuur prijs de materialen inhuren. Wilt u langer dan één jaar huren? Dan bieden wij de mogelijkheid tot leasen. Wilt u meer informatie over onze huuroplossingen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel tijdens kantooruren naar 088-6066600.

Contactformulier

Mocht u na uw bezoek aan onze website nog vragen hebben, meer informatie wensen, advies of een offerte willen ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Ons Assortiment

SMELT staat al ruim twee decennia bekend als portofoonleverancier, maar ons assortiment is breder dan dat. Ook voor mobilofoons, pagingsystemen, bodycams, netwerkoplossingen en applicaties kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie over onze producten kijkt u op de productwebsite of laat u adviseren door onze ervaren productspecialisten!

Verhuur toepassingen

Portofoon verhuur voor evenementen EVENEMENTEN PORTOFOONS HUREN EVENEMENTEN Hoe groter het evenement, hoe groter de uitdaging. Voor zowel grote als kleine producties is SMELT sinds jaar en dag de betrouwbare partner wanneer het gaat om portofoon verhuur! Van lokale braderie tot het grootste festival; bij SMELT portofoons bent u verzekerd van betrouwbare communicatie gedurende en rondom het evenement. Indien gewenst draagt SMELT zorg voor technische of administratieve ondersteuning op uw evenement of leveren wij aanvullende diensten, zoals tracking-and-tracing via GPS of opname van de portofoongesprekken.
Portofoon verhuur voor evenementen beveiliging BEVEILIGING PORTOFOONS HUREN BEVEILIGING Binnen de beveiligingsbranche is SMELT Europe zeker geen onbekende. Jarenlange samenwerkingen met diverse beveiligingsbedrijven en -organisaties bevestigen SMELT als toegewijd leverancier binnen de branche voor het huren van portofoons en mobilofoons. Graag bieden wij u onze apparatuur aan voor al uw tijdelijke kort- en langdurende bewakings- en beveiligingsprojecten. Ook voor evenementenbeveiliging bieden wij huuroplossingen vanaf één dag, inclusief het afleveren en ophalen van de huurmaterialen.
Portofoon verhuur voor verkeersbegeleiding VERKEERSBEGELEIDING PORTOFOONS HUREN VERKEERSREGELAARS Verkeersbegeleiding vraagt een hoge mate van flexibiliteit van uw organisatie, uw medewerkers maar ook van beschikbare apparatuur. De grote voorraad aan verhuurportofoons en de flexibiliteit van SMELT zorgen ervoor dat u de portofoons snel beschikbaar heeft op de door u gewenste locatie. Voor communicatie op kortere afstanden verhuren wij de Kenwood Protalk portofoons (TK-3301, TK-3401 en TK-3501), die veel binnen de branche worden gebruikt. Voor grotere afstanden, en dus een groter bereik, verhuren wij professionele portofoons, die nog extra kunnen worden versterkt met een repeater of steunzender.
Portofoon verhuur voor petrochemische industrie PETROCHEMISCHE INDUSTRIE PORTOFOONS HUREN ATEX Tijdelijk (extra) portofoons nodig voor een geplande shutdown of turnaround? Bij SMELT explosieveilige portofoons huren, betekent dat u kunt vertrouwen op ATEX gecertificeerde portofoons van marktleider Motorola. Zo bent u verzekerd van betrouwbare apparatuur en communicatie gedurende uw project en kunt u daarnaast bouwen op onze storingsdienst stand-by. Naast explosieveilige portofoons kunt u bij ons ook terecht voor andere ATEX apparatuur, zoals GSM mobiele telefoons, tablets, verlichting of sirenes.
Portofoon verhuur voor de bouw BOUW PORTOFOONS HUREN BOUW Voor tijdelijke bouwprojecten levert SMELT portofoons en accessoires door geheel het land, inclusief haal- en brengservice. Voor iedere bouwlocatie, van tunnel tot hoogbouw, leveren wij de juiste portofoons met voldoende dekking (*een veldsterktemeting kan nodig zijn). SMELT biedt voor meerjarenprojecten tevens een leaseconstructie aan, inclusief service en onderhoud. Voor opdrachten in het buitenland ondersteunt SMELT met frequenties of bieden wij licentievrije portofoons naargelang uw keuze.
Portofoon verhuur voor film en theater producties FILM, TV & THEATER PORTOFOONS HUREN FILM, TV & THEATER Voor televisie-, film- en theaterproducties in binnen- en buitenland levert SMELT al geruime tijd portofoons. SMELT verhuurt portofoons aan producties variërend van één opnamedag tot meerdere maanden, met opeenvolgende of periodieke draaidagen. Voor opnames verhuren wij ook vaak één of meerdere megafoons voor de regisseur of productleider. De verhuurgoederen bezorgen wij op de door u gewenste locatie door geheel het land en halen deze na afloop uiteraard weer op.

Digitale portofoon verhuur

Huur nu de nieuwste digitale portofoons van marktleider Motorola Solutions voorzien van de DMR MOTOTRBO technologie voor optimale digitale spraakcommunicatie. De digitale techniek zodat u zeker bent van optimaal bereik, duidelijke spraak en geavanceerde functionaliteiten i.c.m. applicaties en/of accessoires

ATEX portofoon verhuur

ATEX explosieveilige portofoons zijn geschikt voor de (petro)chemische industrie en alle andere omgevingen waar ATEX een vereiste is. SMELT Europe beschikt over een grote verhuurvloot aan EX-gecertificeerde Motorola portofoons en accessoires volgens de ATEX richtlijnen. Dit al bieden wij u aan tegen de scherpste condities en met het hoogste serviceniveau.

TETRA portofoons huren

Motorola TETRA portofoons huren voor de korte of langere termijn, van enkele stuks tot grote aantallen uit voorraad leverbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Analoge portofoons huren

Mocht u gaan voor het oude vertrouwde analoge geluid ook dan kunt u bij SMELT terecht; Wij bieden nog altijd de analoge Motorola GP340 en GP360 VHF en UHF portofoons aan.

Mobilofoons

Mobilofoons huren

Naast portofoons biedt SMELT ook mobilofoons en basisposten aan voor communicatie op afstand, als centrale post of als tijdelijke inbouw. Voor alle analoge en digitale professionele technieken in de diverse frequentiebanden verhuren wij Motorola mobilofoons. De mobilofoons worden geleverd met de juiste antennetechniek en gewenste accessoires (zoals handmicrofoon, tafelmicrofoon, voetpedaal of bedienpaneel).

Portofoon netwerk verhuur

Infrastructuur huren

Voor het vergroten van het bereik van de analoge of digitale portofoon- en mobilofooncommunicatie biedt SMELT repeaters, steunzenders en base stations naargelang de gekozen techniek. Uiteraard verzorgen wij de installatie van het netwerk en antenne-installatie op uw locatie. Mocht er onverhoopt tijdens de verhuur iets misgaan, dan staan onze servicemedewerkers voor u klaar!

ATEX GSM

ATEX GSM & TABLET huren

Naast Motorola ATEX portofoons verhuren wij bij SMELT ook de nieuwste ATEX mobiele telefoons en ATEX tablets van i.safe MOBILE. Zo bieden wij een volledige ATEX communicatieoplossing. Van enkele stuks tot grote(re) aantallen kunt u bij ons terecht. Bent u geïnteresseerd in tijdelijke huur- of permanente leaseoplossing? Dan informeren wij u daar graag over.

Megafoon

Megafoons huren

Voor het toespreken van uw medewerkers of bezoekers bieden wij diverse megafoons voor de verhuur aan. Opties zijn, behalve de geluidssterkte, bijvoorbeeld sirene of afneembare microfoon. De megafoons worden gebruiksklaar bij u afgeleverd, zodat u deze direct kan gebruiken. Voor langere verhuur worden oplaadbare batterijen en laders meegeleverd.

Waarom SMELT?

SMELT staat voor eerlijk, merkonafhankelijk en deskundig advies en dat alles tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Samen met onze klanten kijken wij naar de communicatiebehoefte en wensen om zo de juiste oplossing te bieden. Dit maatwerk zit niet alleen in de apparatuur, maar ook in het netwerk, bereik (dekkingsgebied), eventuele accessoires, applicaties en/of koppelingen met andere systemen of processen. SMELT staat voor een duidelijke open communicatie met eerlijke feedback, om zo tot een opbouwende en succesvolle samenwerking te komen.

SMELT Europe levert producten en diensten door geheel het land. De gecertificeerde medewerkers van SMELT zijn altijd getraind in de laatste technieken en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast mag u van ons flexibiliteit verwachten. Door onze jarenlange ervaring in de ondersteuning bij calamiteiten en binnen de evenementenbranche zijn we gewend en ingericht om snel te schakelen. Mocht u nog niet overtuigd zijn, dan laten wij onze klanten graag spreken; u kunt te allen tijde referenties bij ons opvragen.

Landelijke portofoon leverancier