Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Portofoons kopen

U wilt portofoons kopen of uw huidige portofoonset uitbreiden? SMELT Europe kan u persoonlijk adviseren over de juiste portofoons voor uw organisatie. U kunt van ons expertise, betrokkenheid en kwaliteit verwachten en dat allemaal tegen gunstige condities.

Onze medewerkers zitten voor u klaar. Neem telefonisch contact op via onderstaand nummer of gebruik het antwoordformulier op deze pagina..

03 36 135 36

Landelijke Leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk Advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele Serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie

Verkoop van portofoons en netwerk(en)

In de wirwar aan merken en modellen portofoons met verschillende technieken en frequentiebanden is het niet eenvoudig de juiste portofoon te kiezen. Door middel van een inventarisatie van uw wensen, behoeftes maar ook uw locatie kunnen wij samen met u de keus maken voor de beste oplossing met de meest zekere communicatieapparatuur voor uw toepassing. Ook indien u een uitbreiding zoekt voor uw bestaande portofoonnetwerk kunnen wij u informeren en adviseren. SMELT is een merkonafhankelijke vakspecialist en leverancier van mobiele communicatieapparatuur zoals portofoons, mobilofoons en netwerken. Hierdoor kunt u van SMELT een leverancier en dienstverlener verwachten welke op de hoogte is van alle merken portofoons en de bijbehorende technieken. SMELT Europe heeft de ervaring en expertise om de meest optimale en betrouwbare communicatieoplossing te adviseren, installeren en onderhouden. Dit doen we van sind jaar-en-dag met onze bekende en betrouwbare partners zoals Motorola, Hytera, Kenwood en Icom. Wij zijn daarom ook bekend met zowel de nieuwste digitale als met oudere analoge portofoonsystemen. Bent u op dit moment in het bezit van portofoons van bijvoorbeeld Sepura, Tait of Airbus? Ook voor deze portofoons en tal van andere merken kunt u bij SMELT terecht. Kortom, een professionele portofoon kopen doet u daarom ook niet bij de eerste de beste online portofoonwinkel, hiervoor gaat u naar een gekwalificeerde leverancier met ervaring, kennis en lokale support, welke u naast een gedegen advies helpt bij het aanvragen van de vergunningen, in staat is uw portofoons juist te configureren en uw portofoons en systemen op kan onderhouden.

Meer dan alleen portofoons

Naast de portofoons levert SMELT een uitgebreid assortiment aan producten en diensten om een totaal oplossing te kunnen bieden voor uw kritische bedrijfscommunicatie. Hierdoor zijn wij bijvoorbeeld in staat uw portofoons verder te integreren in uw bedrijfsprocessen zoals gebouwbeheersystemen, meldkamers en/of brandmeldcentrales. Naast een totaalassortiment voor de portofoongebruiker, biedt SMELT diverse diensten en oplossingen zoals veldsterktemetingen, installaties op locaties, reparaties, service en onderhoud van uw communicatieapparatuur. Als landelijke leverancier kan SMELT u altijd bedienen, waar u ook gevestigd bent. Graag overtuigen wij u van ons bedrijf, producten en diensten maar ook onze kennis en kunde. Neem contact met ons op via telefoonnummer 088 – 60 666 00 of via het contactformulier

Contactformulier

Mocht u na uw bezoek aan onze website nog vragen hebben, meer informatie wensen, advies of een offerte willen ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Ons Assortiment

SMELT staat al ruim twee decennia bekend als portofoonleverancier, maar ons assortiment is breder dan dat. Ook voor mobilofoons, pagingsystemen, bodycams, netwerkoplossingen en applicaties kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie over onze producten kijkt u op de productwebsite of laat u adviseren door onze ervaren productspecialisten!

Verkoop toepassingen

Portofoons kopen voor bhv'ers BHV PORTOFOONS KOPEN Portofoons ten behoeve van de bedrijfshulpverlening (BHV) zijn essentieel en van groot belang binnen de organisatie. De grote verschillen tussen de diverse portofoons vragen dan ook om een weloverwogen keuze, die wij graag samen met u maken. Wij adviseren u de beste en meest bedrijfszekere portofoons voor uw BHV-organisatie. Dit doen we door te kijken naar uw BHV-plan, bedrijfsgebouw(en) en de gewenste communicatievorm. Daar waar nodig zorgen we voor extra dekking, zodat in uw hele bedrijfsgebouw communicatie tussen de BHV'ers mogelijk is.
Portofoons kopen voor de ook HULPDIENSTEN (OOV) PORTOFOONS KOPEN Voor de sector openbare orde en veiligheid (OOV), bestaande uit politie, brandweer, ambulance en andere veiligheidsdiensten, levert SMELT portofoons, mobilofoons, accessoires, diensten en oplossingen. Zo mag SMELT diverse veiligheidsregio’s in het land bedienen met de levering van communicatieapparatuur en diensten zoals service en onderhoud. Voor diverse hulpdiensten ontwikkelt SMELT Europe klant-specifieke producten en applicaties, zoals bedienpanelen op maat of meldkameroplossing(en) conform de wensen en eisen van de gebruiker.
Portofoons kopen voor de industrie Industrie PORTOFOONS KOPEN Voor portofoons, mobilofoons, toebehoren en diensten is SMELT partner voor vele bedrijven actief binnen de industrie. Zo vindt u SMELT bijvoorbeeld binnen de (petro)chemische-industrie met explosieveilige ATEX apparatuur en oplossingen. Binnen andere industrieën, zoals de metaalindustrie en de zuivel- en voedingsmiddelenindustrie, is SMELT leverancier voor de dagelijkse portofooncommunicatie tussen medewerkers. Voor projecten biedt SMELT de industrie huur- en leaseoplossingen waar de klant geheel ontzorgd wordt in aanschaf, onderhoud en serviceopvolging.
Portofoons kopen voor haven en logistiek Haven & logistiek PORTOFOONS KOPEN Vele bedrijven binnen het havengebied en logistieke ondernemingen, zoals distributiecentra, weten SMELT te vinden als het gaat om communicatieoplossingen via portofoons, mobilofoons en complete netwerken. Wij leveren en onderhouden uw eigen private mobiele netwerk op één of meerdere locaties in het land. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk meerdere locaties - waar ook in het land - met elkaar te laten communiceren via de portofoon. Wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden van portofonie voor uw organisatie.
Portofoons kopen voor de bouw Bouw PORTOFOONS KOPEN Voor diverse bouwprojecten in het land op het gebied van infrastructuur, industriebouw, woning- en utiliteitsbouw mag SMELT de portofoons leveren. Voor kortlopende projecten wordt vaak gekozen voor huur, waar men bij langere periodes vaak kiest voor een leaseconstructie. Uiteraard is het voor bouwbedrijven ook mogelijk om portofoons en mobilofoons aan te kopen. Naast de portofoons biedt SMELT Europe ook diverse oplossingen, zoals een voetpedaal in combinatie met een zwanenhalsmicrofoon voor gebruik in een kraan.
Portofoons kopen voor in de zorg Zorg PORTOFOONS KOPEN Portofoons voor gebruik in en rondom ziekenhuizen, verpleeghuizen en zorgcentra worden vaak ingezet voor onderlinge communicatie, BHV en beveiliging. Voor diverse zorginstellingen leverde SMELT Europe naast de apparatuur klantspecifieke communicatieoplossingen, waaronder het verbinden van verschillende locaties tot koppelingen met brandmeldcentrales. Met ruime ervaring binnen de zorg is SMELT Europe uw partner op het gebied van communicatie. We laten ons dan ook graag uitnodigen voor een eerste kennismaking.

Waarom SMELT?

SMELT staat voor eerlijk, merkonafhankelijk en deskundig advies en dat alles tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Samen met onze klanten kijken wij naar de communicatiebehoefte en wensen om zo de juiste oplossing te bieden. Dit maatwerk zit niet alleen in de apparatuur, maar ook in het netwerk, bereik (dekkingsgebied), eventuele accessoires, applicaties en/of koppelingen met andere systemen of processen. SMELT staat voor een duidelijke open communicatie met eerlijke feedback, om zo tot een opbouwende en succesvolle samenwerking te komen.

SMELT Europe levert producten en diensten door geheel het land. De gecertificeerde medewerkers van SMELT zijn altijd getraind in de laatste technieken en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast mag u van ons flexibiliteit verwachten. Door onze jarenlange ervaring in de ondersteuning bij calamiteiten en binnen de evenementenbranche zijn we gewend en ingericht om snel te schakelen. Mocht u nog niet overtuigd zijn, dan laten wij onze klanten graag spreken; u kunt te allen tijde referenties bij ons opvragen.

Landelijke portofoon leverancier