Portofoons Leasen

Ervaar het gemak van operational lease en profiteer van een vaste prijs per maand, inclusief service en onderhoud op locatie.

Wilt u meer informatie over het leasen van portofoons of mobilofoons? Neem dan contact op via het contactformulier op deze pagina of bel direct met onze afdeling verkoop. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u!

+32 (0)3 36 135 36

Leasing van portofoons

Professionaliteit en kwaliteit worden steeds belangrijker. Daarom kiest men steeds vaker voor het meest efficiënte netwerk en de beste apparatuur. Een gevolg is dat de meest geavanceerde technologie van vandaag niet langer aan uw eisen van morgen zal voldoen. Met een vooraf bepaalde looptijd van de leaseovereenkomst behoudt u zowel de technologische als ook de financiële flexibiliteit. Daarnaast waarborgt u service en ondersteuning. Aan de hand van uw wensen stelt SMELT samen met uw organisatie een op maat leaseovereenkomst op. Daarbij komen zaken als type netwerk en/of apparatuur, aantallen, looptijd en maandelijkse kosten aan de orde. Ook aanvullende ondersteuning of de frequentie van preventief onderhoud worden meegenomen. De leaseovereenkomst is verder uit te breiden met bijvoorbeeld verzekering, responsetijd en dekking voor eventuele reparatiekosten. U heeft de mogelijkheid het netwerk, portofoons en mobilofoons uit te breiden, zodat u altijd beschikt over voldoende apparatuur voor uw medewerkers. Naast het leasen van portofoons kunt u ook het netwerk (repeaters, base stations), mobilofoons, accessoires, randapparatuur, software (applicaties) en aanvullende dienstverlening opnemen in het leasecontract. Alle merken binnen ons assortiment kunnen worden geleased, denk bijvoorbeeld aan Motorola, Hytera, Kenwood en Icom. Op zoek naar een oplossing voor de korte termijn? Dan is huren wellicht een betere optie.

Leasen als dienstverlening komt zowel vaak voor binnen de publieke sector, zoals gemeenten, onderwijs- en zorginstellingen, als bij commerciële bedrijven. Met name binnen de (petro)chemische industrie is lease een welkome oplossing, omdat hier door ATEX-certificeringen de aanschafprijzen gemiddeld hoger liggen.

Als u vragen heeft over leasing, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Leasen of huren?

Contracten voor het leasen van portofoons lopen gemiddeld 12 tot 60 maanden. Wilt u liever voor een kortere periode over de apparatuur beschikken? Dan is huren wellicht een betere optie. Ook in het geval van huur kan SMELT u volledig ontzorgen. Kort gezegd is enkel de periode bepalend of een huurovereenkomst of een leasecontract het beste bij uw wensen aansluit.

Meer informatie over verhuur vindt u op onze pagina over huren.

Contactformulier

Mocht u na uw bezoek aan onze website nog vragen hebben, meer informatie wensen, advies of een offerte willen ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Ons assortiment

SMELT staat al ruim twee decennia bekend als portofoonleverancier, maar ons assortiment is breder dan dat. Ook voor mobilofoons, pagingsystemen, bodycams, netwerkoplossingen en applicaties kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie over onze producten kijkt u op de productwebsite of laat u adviseren door onze ervaren productspecialisten!

Waarom SMELT

SMELT staat voor eerlijk, merkonafhankelijk en deskundig advies en dat alles tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Samen met onze klanten kijken wij naar de communicatiebehoefte en wensen om zo de juiste oplossing te bieden. Dit maatwerk zit niet alleen in de apparatuur, maar ook in het netwerk, bereik (dekkingsgebied), eventuele accessoires, applicaties en/of koppelingen met andere systemen of processen. SMELT staat voor een duidelijke open communicatie met eerlijke feedback, om zo tot een opbouwende en succesvolle samenwerking te komen. SMELT Europe levert producten en diensten door geheel het land. De gecertificeerde medewerkers van SMELT zijn altijd getraind in de laatste technieken en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast mag u van ons flexibiliteit verwachten. Door onze jarenlange ervaring in de ondersteuning bij calamiteiten en binnen de evenementenbranche zijn we gewend en ingericht om snel te schakelen. Mocht u nog niet overtuigd zijn, dan laten wij onze klanten graag spreken; u kunt te allen tijde referenties bij ons opvragen.

Michel Frelink Michel Frelink